Sfaturi pentru Sorescu: „Avea nevoie de vacanță”


Ciprian Marica (36 de ani), fost atacant la Dinamo, a comentat situația lui Deian Sorescu, după conflictul cu Mircea Rednic, care a dus la excluderea mijlocașului din lotul „câinilor”.

Marica nu-l menajează deloc pe jucător, despre care spune că ar avea nevoie de o „vacanță”. De asemenea, acesta îl sfătuiește pe Deian să-și schimbe comportamentul, pentru că nicio echipă nu îl va transfera în situația actuală.

„Situația asta se transmite și echipei. Și suporterii au o neliniște generală acolo și sper ca experiența domnului Rednic să își spună cuvântul. Este singurul atu pe care îl văd acolo. Jucătorii să conștientizeze că până la urmă, dacă nu sunt la Dinamo, trebuie să meargă mai departe.

Cine te mai ia, dacă nu te prezinți așa cum trebuie? Trebuie să reușească să se detașeze de problemele care sunt la Dinamo și să dea totul pe teren. Sigur, este ușor de spus din afară, numai în pielea lor să nu fii! Nu sunt cei mai buni jucători, să spunem așa și realitatea o spune. Va fi important să organizeze echipa și nucleul de jucători”, a declarat Marica potrivit as.ro

„Mă bazez și am încredere în dânsul (n.r – Mircea Rednic) că ia cele mai bune decizii. Nu știu ce s-a petrecut acolo sau de ce a luat Sorescu vacanță. Dacă i s-a dat, câteodată e binevenită! Mai ales că am văzut… Dinamo nu funcționează, el e e apatic, asta s-a văzut. Poate că avea nevoie de o vacanță.

Un transfer l-ar fi eliberat. Cu siguranță, lucrul asta a contat și l-a apăsat, eu îl înțeleg. Dar, totodată, trebuie să te ridici la un nivel și să îți menții standardele. Odată ce clachezi, e în primul rând în defavoarea ta”, a mai adăugat Marica.

Citește și:

Florin Cîțu este sigur: ”Premierul va fi de la PNL”

Previous Veste URIAȘĂ pentru Dinamo
Next Primul conflict în culise dintre Rednic și Mureșan Exclusiv

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *