Sfaturi de la un fost antrenor și președinte pentru Dinamo


-->
Florin Bratu, selecționerul U21, și Dinu Gheorghe au fost invitați în studioul ProSport Live unde au vorbit despre situația lui Dinamo, echipă aflată pe penultiumul loc în Liga 1.

„La Dinamo e complicat. Nu știu ce să mai cred. Echipa are nevoie de rezultate. În momentul de față nu știu cine îți poate da garanția că poate lega câteva victorii. Văzând primul „11” nu mi se pare o echipă slabă. Mă refer la lot, nu la evoluția echipei. Craiova lui Mititelu spuneam că e gata în urmă cu două luni. Se pot schimba polii și la Dinamo. Nu știu cine ar putea să vină. Eu sunt ultimul antrenor de la Dinamo care a câștigat la Botoșani în urmă cu 4 ani”, a declarat Florin Bratu la ProSport LIVE.

Dinu Gheorghe s-a amuzat de situația de la Dinamo și spune că acum e rândul celor de la DDB să aleagă viitorul antrenor, după ce ProSport a scris că suporterii au luat deja legătura cu Dusan Uhrin Jr.

„Dintre echipele care sunt în subsolul clasamentului cea mai bine ca joc pare Craiova lui Mititelu. Înseamnă că e rândul lui DDB să pună antrenor. Bonetti a fost adus de DDB, Rednic de domnul Badea, Stoican de Mureșan. Acum e rândul DDB. De ce a plecat Bratu de la Dinamo atunci?” – Dinu Gheorghe

Citește și:

Realizează Jonathan Rodriguez ce e la Dinamo?! „Să jucăm la fel”

Previous Iuliu Mureșan a vrut să-și dea astăzi demisia
Next Drama prin care trece Gabi Torje

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *