Sfatul lui Marius Niculae pentru Ionuț Negoiță


Fosta ”Săgeată” a lui Dinamo, un atacant cum echipa din Ștefan cel Mare ar avea nevoie în momentul actual, a vorbit despre situația mai puțin roz de la echipa sa de suflet și îi dă un sfat lui Ionuț Negoiță.

“Hai să nu dramatizăm! Totul e gri și pe fondul rezultatelor proaste de la echipă, dar în fotbal totul e trecător și imprevizibil. Nu știu dacă Dinamo a ajuns «satelitul» Stelei și Clujului, dar când n-ai o politică clară și lupți doar pentru supraviețuire… Chiar nu mai știi ce să zici. Pe vremuri, Dinamo mai lua jucători de la Steaua. Important e să faci ceva cu banii pe care îi iei pe transferuri.

Trebuie dat restart, de la zero, făcută o strategie fermă, de care lumea să se țină la club, iar cel mai bine ar fi ca Dinamo să se bazeze pe jucătorii din propria curte. Cu orice risc, chiar dacă în primul sezon nu vor fi rezultate. Gata cu Dinamo care relansează cariere de jucători!

Și anul trecut, echipa era în aceeași situație, în care tremura pentru play-off. Acum, depinde de jucători, de jocul rezultatelor, de noroc, decisiv va fi duelul cu Astra”, a spus Marius Niculae pentru ediția tipărită a Gazetei Sporturilor.

-->
Previous Războiul lui Vasile Miriuță
Next CE IRONIE Miriuță le dă knock-out lui Mihai Stoica și celor de la FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *