Sfatul lui Giovani Becali pentru Negoiță: ”Eu i-am zis”


Fostul președinte al lui Dinamo, Ioan Becali, a vorbit astăzi la Telekom Sport despre viitorului clubului din Ștefan cel Mare.

”Dinamo e un brand care nu trebuie pierdut. Dacă dispar și ei, va fi tragedie în fotbalul românesc. Nici adversarele nu vor asta. E al doilea brand după Steaua. Ne-am duce jos de tot. Dar eu nu cred asta, pentru că a luat-o un dinamovist, domnul Negoiță, care a crezut că va produce. El a trebuit să pună mult mai mulți bani decât și-ar fi închipuit.

A salvat-o din insolvență, a adus-o pe calea dreaptă, dar pentru a face performanță trebuie să cumperi jucători cu bani mulți.

I-am zis și lui Negoiță care a fost cea mai mare greșeală. Bratu a câștigat play-out-ul cu jucători tineri, cu Grigore, Târcoveanu, Ciobotariu. Toți ar fi trebuit să joace în continuare. Hagi cum a luat titlul? Cu niște copii și câțiva vulpoi.

Cu tinerii ăștia erau în play-off și aveau și marfă de pus în vitrină. Urma Campionatul European și atrăgeau atenția”, a declarat Giovanni Becali la TV Telekom Sport.

Citește și:

Claudiu Niculescu, ofertă FOARTE MARE de la un club

-->
Previous Claudiu Niculescu, ofertă FOARTE MARE de la un club
Next Dat afară de Dinamo, un fotbalist a luat Supercupa în Belarus

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *