--> -->

Sfatul lui Dănuț Lupu: ”Trebuie să stea lângă ei niște oameni care se pricep”


-->

Dănuț Lupu este în prezent angajat la Academia Dinamo, dar urmărește ce se întâmplă la FC Dinamo București și spune că suporterii acționari au nevoie de niște oameni de fotbal pregătiți care să-i sfătuiască.

”Eu cred că se salva și cu Mulțescu! Nu cred că Dinamo are lotul care să retrogradeze, cu toate că eu i-am cam criticat. Eu sper ca în aceste meciuri pe care le mai au de jucat să dovedească faptul că locul lui Dinamo nu e acolo.

Pe lângă problemele cu bani, mie mi se pare că jucătorii sunt în urmă cu pregătirea fizică. Nu poți să o capeți într-o săptămână sau o lună. Există și riscul că dacă fac prea multă pregătire să le trebuiască vreo două luni să își revină.

Jos pălăria pentru suporteri pentru ceea ce au făcut până acum cinci-șase luni. De atunci nu cred că mai fac lucrurile corect, să schimbi tu antrenorii, să faci tu schimbările la echipă… Au făcut un lucru extraordinar de frumos și de util, dar în momentul de față trebuie să înțeleagă că fac un mare rău lui Dinamo pentru că se comportă ca niște proprietari, ceea ce nu sunt. Eu cred că trebuia să stea lângă ei niște oameni care se pricep.

În primul rând, nu trebuia să îl schimbe pe Mulțescu. Jos pălăria în fața lui nea Gigi! A încercat să facă iarăși o minune, dar nu doresc nimănui să fie în locul lui. A încercat, dar nu mai poate, nu îl mai țin balamalele, nu că nu putea să salveze. Dacă era ok din toate punctele de vedere și cu sănătatea, eu zic că el reușea să o salveze pe Dinamo, dar e într-o situație mai delicată”, a spus Dănuț Lupu, la ProSport Live.

Citește și:

Alexandru Arșinel în spital, alături de soție: ”Nu mai contează nimeni”

-->
Previous Prima mutare a lui Dusan Uhrin la Dinamo: ”Astea sunt singurele obiective”
Next Astăzi face vizita medicală: „Voi fi cel mai bun din Romania”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.