Sfatul lui Andone pentru Contra privind negocierile cu Dinamo


La concurență cu subiectul ”Vrem stadion fără pistă”, la Dinamo mai există unul, strict legat de echipă. Dacă Cosmin Contra rămâne sau nu la echipa din Ștefan cel Mare. ”Guriță” a fost invitat în această seară împreună cu Ioan Andone la o emisiune la Dolce Sport și a vorbit despre acest subiect.

„Suntem încă în negocieri. Fiecare parte încearcă să-și pună punctul de vedere în contract, dar mai vedem… Azi n-am mai discutat cu domnul Negoiță. Dacă se vor îndeplini toate cerințele voi rămâne. Pe mine mă preocupă mai mult să continuăm această pantă ascendentă. Mi-ar părea rău să nu avem continuitate și în aceste două etape”, a declarat Contra la Dolce Sport.

Prezent în studio, Ioan Andone l-a sfătuit pe actualul antrenor al lui Dinamo să ceară întăriri pentru ca echipa să poată fi pregătită pentru cupele europene:  „Normal ar trebui să-i îndeplinească condițiile, pentru că acum vrei să mergi în cupele europene. Nu te poți duce să te faci de râs. Acum vorbim de cupele europene în primul rând, nu doar de viitorul sezon în Liga 1. Ce a făcut Astra în cupele europene e miracol. A eliminat West Ham. Ia să se întâlnească Dinamo cu West Ham! Dinamo ar avea nevoie să aducă minimum patru titulari pentru cupele europene”.

Iar actualul antrenor al lui Dinamo i-a răspuns: „Deocamdată nu am făcut vreo listă de jucători. Probabil că clubul va avea o listă și eu o voi analiza. Vom face o strategie. În contract am și o primă de câștigare a titlului, e adevărat”.

Citește și:

Andone: ”Nu aștept o medalie de campion”

-->
Previous Cum a fost primit Gnohere aseară în vestiarul lui Dinamo
Next Andone: ”Nu aștept o medalie de campion”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.