Sfat pentru Mircea Rednic: ”Are calități extraordinare”


-->

Dinamo trece prin momente foarte grele, Mircea Rednic a semnat cu Dinamo de mai bine de o lună, dar nu reușește să bată pe nimeni în Liga 1 momentan. Dănuț Lupu i-a dat un sfat prietenesc antrenorului și îl roagă să lucreze la psihicul lui Robert Moldoveanu.

”Torje trebuia să fie unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo, nu-i dă nimic dreptul să critice acei copii de acolo. Dă o declarație… dar dacă nu exista Dinamo el unde juca? Cineva îți dă o mână și tu ce faci? Nici el n-are sânge în instalație, că dacă avea juca fotbal.

Îmi cer scuze față de Mircea Rednic, dar nu poți aduce jucători liberi de contract care să te ajute. Eu i-am dat un sfat. Aș fi continuat cu acei copii, că mai greu decât e acum nu putea să fie. Acei copii puteau crește și anul viitor să facă ceva. Dacă aduci jucători străini pentru 6 luni, ăia pleacă în vară. Cea mai mare problemă a lui Dinamo e că nu a dat continuitate copiilor. Suntem într-o situație extrem de grea. Mai rău de atât se poate întâmpla? Doar să retrogradezi. Dacă aduci jucători și retrogradezi, nu nenorocești acești copii pe care-i ai? Eu cred că Moldoveanu dacă i s-ar da încredere și s-ar lucra la psihicul lui… are calități extraordinare”, a spus Dănuț Lupu, la Pro X.

Citește și:

Ce păcat! Cădere pentru Simona Halep

Previous Ionuț Lupescu iese la atac: ”Acolo e vina principală”
Next Cine este omul care ar putea prelua Dinamo în viitorul apropiat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *