Sfat pentru DDB: „Dupa modelul Barcelona”


Fostul conducător al lui Gaz Metan Mediaș a vorbit recent pentru FANATIK despre situația actuală de la Dinamo. Mărginean, căci despre el este vorba a fost ademenit de proiectul spaniol de la Dinamo, care s-a dovedit a fi însă o mare țeapă. Ultimele sale realizări se leagă de numele lui Gaz Metan Mediaș, club pe care a reușit să-l scoată din insolvență și, mai apoi, să-l ducă împreună cu antrenorul Edi Iordănescu în play-off.

Ce ar trebui schimbat în programul DDB ca să aibă Dinamo succes și pe plan sportiv?

– Eu țin legătura cu mai mulți suporteri din diferite zone ale țării, chiar și din străinătate, și toți își doresc să respectăm modelul Barcelona până la capăt. Să salvăm echipa acum, să o susținem în continuare și la finalul sezonului să ne bucurăm și să facem alegeri pentru board-ul lui Dinamo exact după modelul Barcelona. Mi se pare normal să fie un reprezentant și din Anglia, și din Spania, unul și din Italia, dar și din zonele istorice ale României. Organizația Cluj-Alba e destul de bine reprezentată, sunt suporteri adevărați la Cluj, mai mult, galeria lui ”U” e înfrățită cu cea a lui Dinamo. E o zonă din punct de vedere financiar foarte propice, s-ar putea face o mare zonă a fanilor dinamoviști. Îl avem aici pe Țălnar, care a fost cel mai bun reprezentant din zonă, îl avem pe Sabău, și am putea să facem minuni.

Și dumneavoastră, nu?

– Eu am fost un fotbalist mai modest, mie mi-a ajutat Dumnezeu în viață, am terminat o facultate și m-am apucat nu de antrenorat și acum o să-mi pară rău cât trăiesc, ci m-am apucat de management și cu un pic de școală am reușit să îndeplinesc toate funcțiile la un un club de fotbal. De la director sportiv și director general la președinte, l-am depășit și pe nea Jean, că eu am fost și administrator special. Am terminat și cu funcția asta cu bine la Mediaș, mulțumesc Bunului Dumnezeu!, echipa a rămas în prima divizie, să dea Dumnezeu să se gestioneze bine lucrurile acolo, pentru că sunt în supraveghere 5 ani după insolvență.

Citește și:

Ioan Mărginean despre Uhrin: „A rămas microbul de dinamovist”

-->
Previous Ioan Mărginean despre Uhrin: „A rămas microbul de dinamovist”
Next Aleksandr Mitrovic se poate întoarce la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *