Sergiu Popovici a prins glas. Ce a zis despre Rednic


Sergiu Popovici s-a despărțit în ultimele zile ale lui 2018 de Dinamo și acum își caută echipă. Fundașul stânga care a prins 14 meciuri în tricoul roș-albilor a expus propria versiune în privința relației cu Mircea Rednic. Antrenorul spusese după remiza cu Hermannstadt (1-1) că Popovici a venit la el să-l roage pentru o a doua șansă.

Iată care e versiunea fundașului lateral, într-un interviu acordat Pro Sport: ”Eu m-am dus la el să vorbesc, l-am întrebat care este viitorul meu. Am vorbit, mi-a explicat, am înţeles mesajul şi am înţeles că nu are rost să mai rămân. Nea Mircea a venit la mine, nu m-am dus eu să-i mai cer o şansă, el mi-a zis. Atunci, în meciul cu Viitorul, Olteanu luase roşu, apoi a intrat Grigore în locul lui şi făcuse penalty în minutul 93 şi m-am gândit că o să aibă nevoie de mine. Mă duceam la antrenamente, normal, mă antrenam 100% şi apoi a venit şi m-a întrebat dacă aş putea să-l ajut. Atunci a zis el că vrea să-mi mai dea o şansă!

Din punct de vedere profesional a fost un an mai puţin bun, un sezon ratat cum ar veni. Nu mi-am imaginat niciodată că va fi aşa la Dinamo. Am jucat la echipe mici ale campionatului, cum ar fi Mediaş şi Botoşani, nu am fost în situaţia asta niciodată. Mi-am imaginat totul altfel”.

Citește și:

Ce-l recomandă pe Ojo să devină ”câine roșu”. Minus: n-a dat gol în 2018

-->
Previous Dinamo va mai avea doi noi fotbaliști la pregătire. Cine sunt aceștia
Next Ce-l recomandă pe Ojo să devină ”câine roșu”. Minus: n-a dat gol în 2018

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *