Sergiu Hanca și Florin Tănase, chemați la Judecătoria Sectorului 2. Vezi de ce


Patrick Ekeng a murit pe data de 6 mai 2016 chiar în Ștefan cel Mare la meciul cu Viitorul (3-3). Astăzi, au fost audiate la Judecătoria Sectorului 2 trei persoane în cazul morții lui, dosar în care medicul de pe ambulanța Puls, Mihaiela Duță, e acuzată de ucidere din culpă.

Conform Gazetei Sporturilor, medicul dinamovist Liviu Bătineanu a recunoscut, în instanță, că manevrele medicului Puls nu au fost cele conforme. A existat și un moment în care declarația lui Bătineanu nu a semănat cu ceea ce a spus în faza de urmărire penală, când a declarat că a văzut, în Ambulanță, doi electrozi. „Nu-mi aduc aminte să fi menționat așa ceva. Patrick Ekeng avea tricoul pe el”, a adăugat doctorul lui Dinamo.

Au mai fost audiați masorul clubului în acel moment, Cristian Toma, dar și observatorul LPF Marcel Vasile. La termenul următor, pe 21 noiembrie, vor fi audiați Sergiu Hanca și Florin Tănase, ultimul fiind fotbalist la Viitorul în meciul în care a murit Ekeng. Cei doi erau în preajma lui Patrick în momentul prăbușirii pe gazon.

Citește și:

Mircea Rednic amenință cu demisia. Ce le-a cerut șefilor

-->
Previous VIDEO Unibet i-a luat la întrebări pe jucătorii lui Dinamo. Răspunsuri FOARTE TARI
Next Mircea Rednic amenință cu demisia. Ce le-a cerut șefilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *