Sergiu Hanca și-a găsit echipă. Salariu foarte mare pentru mijlocașul lui Dinamo


-->
Anorthosis, echipa de pe locul 4 din Cipru, este interesată de serviciile mijlocașului dreapta Sergiu Hanca, urmând ca la începutul lui ianuarie să facă o ofertă scrisă pentru acesta, scrie gsp.ro.

După CS U Craiova și Poli Iași, și ciprioții de la Anorthosis Famagusta îl doresc pe mijlocașul dreapta. Conform surselor Gazetei, ciprioții ar fi dispuși să îi ofere lui Sergiu un salariu lunar în jurul a 25.000 de euro pe lună, cu mult față de ce putea încasa în Liga 1 și de CINCI ORI mai mare față de cei 5.000 pe care îi primea la Dinamo.

Deși este unul dintre cei mai vechi dinamoviști din lot, Sergiu a anunțat public că nu mai dorește să joace la Dinamo după ce soția sa, Andreea, a fost agresată de ultrașii dinamoviști în tribune la meciul Astra – Dinamo, 4-1.

Având în vedere că Hanca intră în ultimele șase luni de contract în această iarnă, șefii „câinilor” au decis că mijlocașul poate pleca oriunde în schimbul a 100.000 de euro. Oamenii din conducerea lui Dinamo susțin însă că Hanca nu dorește să se grăbească să ia o decizie și va analiza foarte atent ofertele ce vor veni pe numele său.

Citeşte şi:

Florin Răduciou știe când și cum poate lua Dinamo campionatul: ”Așa”

Previous Florin Răduciou știe când și cum poate lua Dinamo campionatul: ”Așa”
Next Andrei Ivan, declarație INCREDIBILĂ despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *