Sergiu Hanca, reacție sinceră despre Dinamo: ”Ce e asta?”


-->
Sergiu Hanca a vorbit într-un interviu acordat celor de la Gazeta Sporturilor despre ce a trăit el la Dinamo și cum vede situația actuală a clubului din Ștefan cel Mare.

”La Dinamo dacă dădeam gol și mă duceam la PCH să sărbătoresc reușita, până mă întorceam pe teren, la mijlocul gazonului, mă obosea drumul. Dacă ai stadion fain, dacă ai fani, joci cu plăcere oricând. Și pe căldură, și pe zăpadă. Vezi, asta e, să ai și stadion.

În primul rând, eu nu văd nicio soluție ca acest campionat românesc, cel puțin play-out-ul, să se încheie pe teren. Trebuie ca oamenii de la LPF, de la FRF, mai ales că sunt inteligenți, să găsească o soluție rapidă, care să împace pe toată lumea. Iar Dinamo de ce să fie obligată să joace cu juniorii?! Ce e asta?

Nu pricep cum un om în România face azi testul, e pozitiv, mai face alte două în câteva ore, apoi e numai negativ. Gică Hagi a zis bine că este nevoie de 18 formații în Liga 1, cred că toată lumea își dorește asta. Fotbalul era mai bun acum 10-15-20 de ani. Mie, unuia, îmi lipsește fotbalul cu gălăgie, cu spectatori în tribune”, a declarat Sergiu Hanca.

Citește și:

Liga explică ce s-a întâmplat la CFR Cluj, Dinamo și Poli Iași

Previous Prunea, detalii din interior despre situația de la Săftica: ”Niciodată”
Next Rezultatul ședinței de la LPF și ce a stabilit Bălănescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *