Sergiu Hanca: „La Dinamo am creat un grup foarte puternic și, dacă ne vom baza doar pe ce avem de făcut, o să castigam titlul”.


Mijlocașul „Câinilor”, a acordat un interviu unei publicații sportive, înaintea partidei cu Juventus Colentina.

„Nu contează că jucăm cu echipele din fruntea clasamentului sau cu cele codașe. E primul meci al sezonului și trebuie să lăsăm o figură frumoasă pentru sezonul ce urmează. Vom fi mai atenți și, oricum, avem un antrenor care stie să ne motiveze in astfel de situatii, și sunt sigur că vom fi concentrati 100% să câștigăm cele 3 puncte”, a declarat Sergiu Hanca.

Partida din prima etapă a Lui Dinamo în Ligii I, se va disputa pe stadionul din Ploiești, sâmbătă, 15 iulie, de la ora 21:00.

Hanca nu se teme de transferurile făcute de contracandidate și este convins că unitatea creată la Dinamo poate învinge orice adversar.

„Cu siguranță, CFR și FCSB s-au întărit foarte mult și o să-și dorească să atace titlul. Dar, am zis-o, la Dinamo am creat un grup foarte puternic și, dacă ne vom baza doar pe ce avem de făcut, o să castigam titlul. Sunt foarte concentrat pe ce am de făcut, abia aștept să înceapă campionatul, dar dacă va veni ofertă, prima data vor vorbi cluburile și apoi voi vorbi eu. Sunt concentrat, setat, vreau să ajut cât mai mult clubul acesta”, a adăugat Sergiu Hanca.

Sergiu Hanca nu se mai gândește la transferul de la Dinamo, dar nici nu ar spune „pas” unei oferte bune.

„Nu-mi fac planuri pe termen lung, cand se va intampla, se va intampla, cu siguranță. Mă setez pe primul meci, să fiu cât mai bine pregătit si sa dau totul. A fost un sezon extraordinar și ăsta e obiectivul, să ma autodepășesc, asta ar însemna că am progresat”, mai spus Sergiu Hanca la Dolce Sport.

 

Previous Galerie foto: Dinamo, campioană la volei pe plajă !
Next Șapte dinamoviști au făcut vizita medicală

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *