Sergiu Hanca: „Dinamo e favorită la titlu”


Sergiu Hanca a ținut pumnii ”câinilor roșii” în finala Under 17 de astăzi, în care CS U Craiova s-a impus cu 3-2 în fața lui Dinamo.

Fotbalistul lui Cosmin Contra a fost dezamăgit de scorul final: ”Mi-aș fi dorit Dinamo campioană, dar cei mici să învețe din greșeli. În prima repriză, acolo s-a făcut diferența, au luat niște goluri din erori, acolo cred că s-a pierdut. Oricum, e un viitor promițător pentru ei, pot face pasul la prima echipă, sunt copii talentați”.

Referitor la situația sa contractuală, mijlocașul a comentat: ”Eu sunt inclus în viitorul lui Dinamo. Am contract cu clubul, rămân aici. Nu știu nimic despre oferte, poate știu alții. Acum, mă concentrez la echipa națională, apoi la Dinamo pentru noul sezon. Nu mă interesează de transferurile și de anunțurile altor echipe, eu cred că noi putem lua campionatul, noi suntem favoriți”.

Pe 10 iunie echipa națională a României joacă contra Poloniei la Varșovia: ”O să fie un meci foarte important, mai avem șanse, nu e nimic decis pentru Mondialul din 2018. Dacă vom câștiga, cresc șansele considerabil la locul 2. S-o luăm treptat, să nu ne facem planuri și vor veni și rezultatele”.
declarație
”Este un grup minunat la ”națională”, colegii m-au primit cu brațele deschise, am de învățat de la fiecare. Steliano Filip e un jucător foarte bun, sunt sigur că va fi convocat la echipa națională”
Sergiu Hanca, mijlocaș Dinamo

-->
Previous Dinamo U17 a ratat șansa să facă un event istoric
Next Marius Niculae: ”Dinamo are viitor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.