Sergiu Hanca deplânge situația de la Dinamo


Sergiu Hanca a evoluat pentru Dinamo din vara anului 2016 până în 2019, atunci când s-a transferat la Cracovia, formația care a plătit ”câinilor” doar 60 de mii de euro.

”Este trist. Un club de talia lui Dinamo, ajuns în această situație, nu credeam că e posibil așa ceva. Etapele trec, ei nu acumuluează puncte. Noroc că punctele se vor înjumătăți la finalul sezonului regulat. La meciul cu Rapid, au fost aproape să câștige. Trebuie să se prezinte așa la toate meciurile.

Constanța e importantă în aceste momente dificile. Dacă nu fac asta, cu părere de rău, poate fi extrem de greu pentru ei. Eu nu cred că Dinamo poate să retrogradeze. Au jucători buni, dar când treci printr-o pasă proastă, când echipa e într-o criză, e greu. Mă gândesc la Torje, la Sorescu care a arătat atât de bine la începutul sezonului sau la Matei care are atâtea meciuri în Liga 1.

Cred că Sorescu se potrivea și la Legia. El ar fi jucat bandă. Ei vânduseră banda la Celtic. Legia are jucători fantastici, dar sunt pe loc retrogradabil.

Cred că a fost exact momentul oportun când am plecat de la Dinamo. Am scăpat exact când trebuia. Mă bucur că am luat această decizie. Sunt fericit de ce am găsit aici. Mă bucur de alegerea pe care am făcut-o”, a declarat Sergiu Hanca la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

Citește și:

Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu: „Dau 500.000”

-->
Previous Sfaturi pentru Sorescu: „Să lase ciocu' mic”
Next Cine a semnat contractele păguboase la Dinamo: ”Să răspundă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *