Sergiu Hanca: ”Bine că am luat și un punct”


Mijlocașul lui Dinamo, Sergiu Hanca, a început astăzi meciul ca rezervă și a intrat la pauză. El a vorbit despre cum a trăit meciul din teren în această seară și de cum trebuie echipa să se prezinte ca să aibă vreo șansă să acceadă în play-off.

”Din păcate am luat doar un punct astăzi, s-a văzut și pe teren că am avut altă atitudine și că ne-am dorit să câștigăm. Dar e bine că am luat și acest punct care ne ține în lupta pentru play-off. Nu m-a surprins că am fost rezervă, Mister așa a ales, a vorbit cu mine, respect ce zice dânsul și ce zice să fac, când intru eu încerc să dau totul pentru această echipă.

Depinde de mulți factori unde joc și cum joc. Eu încerc să dau 100% pentru această echipă. Ar fi un play-off urât fără Dinamo dar trebuie să arătăm că merităm să fim acolo, nu doar să dăm din gură.

Fiecare meci e decisiv pentru Dinamo, cu siguranță meciurile vor fi din ce în ce mai tari și mai intense. Nu știu ce va face Nemec pe viitor, cât el este la Dinamo el va da totul pentru noi pentru că el este un jucător de mare caracter”, a declarat Sergiu Hanca după meci.

-->
Previous Dinamo revine pe loc de play-out după un meci fad la Botoșani
Next Vasile Miriuță: ”Ce să fac acum? Să-i iau gâtul?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *