Sergiu Hanca are informații de la Dinamo: ”Nu vor mai juca deloc”


Mijlocașul Cracoviei, Sergiu Hanca, este foarte apreciat în Polonia, unde duce o viață foarte frumoasă, dar este îngrijorat de situația de la Dinamo și este convins că de această dată nimeni nu o mai poate scoate la capăt.

”Mai am prieteni, foşti colegi cu care vorbesc. E trist şi nu doar din ce vorbesc cu ei, ci din ce am văzut când am fost acolo. Sincer, chiar e trist. Înainte luam totul mai în glumă, mai în serios, râdeam, făceam caterincă >. Acum cred că o să joace de la 11. Nici de la 11 nu o să mai joace, nu vor mai juca deloc. Eu chiar cred în scenariul falimentului în momentul de faţă.

Să nu mă înţelegeţi greşit, mi-aş dori din tot sufletul să o scoată la capăt şi să ia campionatul. Dar în momentul de faţă, cu aceşti impostori, că nu ştiu cum să îi numesc altfel, aceşti oameni care au apărut de nicăieri, care se joacă cu viaţa unui club… Nu văd bine situaţia deloc.

Vieţile lor (n.r. – ale jucătorilor)… Deja le-au făcut dezastru. I-au împachetat deja, i-au împachetat de Crăciun, de Revelion şi, nu că i-au distrus, că îi cunosc pe majoritatea dintre ei şi sunt puternici…. Ştiu că vor fi răsplătiţi în altă parte. Dar cum i-a tratat, cum i-a minţit… Să minţi un om atâtea luni de zile, să îl minţi cu neruşinare şi să îl tratezi… Măcar să le arăţi respecţi, să le spui că nu sunt bani şi vedem ce o să fie, dacă o să fie sau nu. Lucrul ăsta e mai dureros.

Nu ştiu şi ei (n.r. – fanii din DBB) câtă putere mai au, cât o mai pot ţine. Ei sunt singurii care în ultimul an au ţinut acest club în viaţă. Eu am plecat când deja intra apă în barcă. Cred că am sărit la timp din barcă”, a declarat Sergiu Hanca.

Citește și:

Situație limită la Dinamo. Ultima promisiune a lui Cortacero EXCLUSIV

Previous Reacția lui Șerdean după ce a încercat să-l vândă pe Bani: "Nu e normal?"
Next Fanii din DDB nu mai au răbdare cu Șerdean și Cortacero: "Vom apela la soluțiile legale"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *