Șerdean: „Vreau să salvez Dinamo”


-->
Dorin Serdean, fostul președinte al Consiliului de Administrație de la Dinamo, e hotărât să preia puterea in club.

I-a făcut o ofertă lui Cortacero pentru acțiunile pe care spaniolul le deține. Omul de afaceri n-are de gând să renunțe la războiul cu suporterii din PCH, pe care îi acuza că l-au amenințat.

„Mi-am dorit ca datoriile de 4 milioane de euro care erau anul trecut să fie achitate, dar nu s-a întâmplat asta. Mă întrebați pe mine ca pe un elev care e la școală pentru unul care lipsește. Am făcut un prim pas în legătură cu acțiunile. Mă gândesc să rezolvăm juridic situația. Azi, nu am banii să achit datoriile. Nu-i ușor să acoperi cheltuieli făcute în ani de zile.

Anul trecut erau datorii de 4 milioane de euro, acum nu cred că ajungem la 7 cu totul, dar nu contează asta. Împrumuturile lui Cortacero sunt și ele datorii, împrumuturile DDB sunt și ele datorii. Realitatea e la puțin peste 4 milioane, fără cele către Cortacero și DDB. Acum, nu e bine nimic, trebuie să recunoaștem acest lucru. Situația e foarte grea. Partea legată de salarii e dureroasă, aveți dreptate. Dacă am semnat un acord cu Pablo Cortacero, înseamnă că vreau acțiunile. Vreau să salvez Dinamo. Asta m-a împins să fac acest lucru.

Atunci când cauți soluții, găsești. Fanii au ajutat foarte mult în ultimul an, dar modul în care au înțeles să se comporte unii lideri ai PCH, inclusiv cu mine… Au venit la mine la hotel noaptea, m-au amenințat și așa mai departe. Asta e adevărul, trebuie să-l spunem. Sunt plângeri penale împotriva lor. Ajutorul constă într-o datorie. Creditul trebuie dat înapoi. PCH a ajutat Dinamo foarte mult, dar din spate au venit suporteri din România și nu numai, ei au cotizat. Banii au intrat într-o asociație care i-a imprumutat. Am făcut primul pas pentru a-mi dovedi buna credință”.

Citește și:

Mesajul DDB pentru jucători

Previous Mesajul DDB pentru jucători
Next ULTIMA ORĂ O noua plecare de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *