Șerdean pleacă după Cortacero în Spania


Dinamo s-a întors în această după-amiază în România, după un scurt cantonament în Turcia. Astăzi este așteptată decizia tribunalului București pentru a vedea dacă primește „undă verde” pentru a demara procesul de insolvență.

Conform GSP, Șerdean a plecat astăzi la Madrid, apoi în Andaluzia, ca să aibă o întrevedere cu Cortacero. Spaniolul este încă acționarul majoritar al echipei.

Mai exact, Șerdean vrea să-l convingă pe Cortacero să cedeze pachetul majoritar de acțiuni, acela de 72 la sută.

„Șerdean a transmis că are un investitor român, dornic și capabil de a finanța Dinamo. Tocmai de aceea a plecat el personal să discute cu Cortacero, în tentativa de a-l convinge să cedeze acțiunile. Cu toată că e conștient că are șanse minime”, au povestit sursele Gazetei Sporturilor.

Oricum, conform unor surse apropiate grupării, Ionuț Negoiță ar trebui să-și dea acordul în cazul înstrăinării acțiunilor, potrivit detaliilor unui act adițional.

6 milioane de euro este cuantumul datoriei lui Dinamo, conform datelor furnizate de Ministerul Finanțelor la finele lui 2020.

150 de mii de euro este suma pe care DDB vrea să o strângă și să o achite în această săptămână jucătorilor, conform unei înțelegeri cu aceștia.

Citește și:

Un titular este foarte revoltat: „Va fi sfârșitul”

-->
Previous Un titular este foarte revoltat: "Va fi sfârșitul"
Next Câți jucători își dorește Dușan Uhrin.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *