--> -->

Șerdean despre meciul cu Astra. Ce spune Justin Ștefan plus adresa DSP Giurgiu EXCLUSIV


-->
Dinamo este înaintea unui meci pe care se mobilizase ca să-l câștige și să mai spele rușinea ultimului meci cu Sepsi, dar până la această oră nu s-a luat nicio decizie după ce 15 jucători, dar și Dani Coman, au fost testați pozitiv.

”Noi ne dorim ca meciul să se joace. Acum este un protocol clar și se va lua decizia în funcție de acest protocol. Nu putem să tot amânăm așa partidele de fotbal. Nu mai este situația din iunie-iulie acum”, a declarat Dorin Șerdean pentru doardinamo.ro.

Justin Ștefan le dă speranțe dinamoviștilor și spune că există o mare posibilitate ca meciul totuși să se joace.

”A existat o cerere de amânare de la Viitorul, există o cerere de la Astra, care vor fi tratate conform dispozițiilor regulamentare în vigoare. Care spun că dacă ai 13 jucători, printre care un portar, trebuie să joci.

Ieri am transmis o adresă oficială către Viitorul (n.red. – că vor fi obligați să joace), iar probabil în cursul acestei după-amiezi vom mai culege date cu privire la situația de la Astra și vom reveni cu o adresă, dar în acest moment nu am constatat o imposibilitate de a avea 13 jucători pe foaia de joc, printre care un portar”, a spus secretarul general al Ligii la PRO X.

Dinamo – Astra este programat vineri, 30 octombrie, de la ora 21:00, pe Național Arena, în timp ce Viitorul are meci la Iași, cu Poli, duminică, 1 noiembrie, de la ora 18:00.

Pe de altă parte, din informațiile doardinamo.ro, Astra a primit o adresă de la DSP Giurgiu prin care se arată clar că nu pot juca mâine meciul cu Dinamo, deoarece se consideră că toți sunt contact direcți.

”Până la o nouă testare nu puteți avea nicio activitate, nici măcar antrenamente”, se arată în adresa DSP Giurgiu.

Citește și:

Dorin Șerdean explică episodul de la Liceul Mircea Eliade: ”O barbarie” EXCLUSIV

-->
Previous Dorin Șerdean explică episodul de la Liceul Mircea Eliade: ”O barbarie” EXCLUSIV
Next Decizia luată de Cortacero și situația banilor. Toți au semnat, mai puțin Bălănescu EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.