Șerdean continuă să îngroape Dinamo. Act semnat pe 28 decembrie


Dorin Șerdean le-a promis suporterilor că se va ocupa ca Pablo Cortacero să se întoarcă în România pentru a preda acțiunile dacă banii nu ajung până pe 31 decembrie, dar se pare că ardeleanul se ocupă cu alte lucruri care pun clubul în pericol.

Supranumit ”Perla” lui Uhrin, Ahmed Bani este unul dintre cei mai promițători tineri de la Dinamo în momentul de față. Nu contează pentru Șerdean acest aspect. A semnat un act prin care a vrut să-l cedeze gratis la Voluntari. Doar că jucătorul și tatăl acestuia nu au semnat și s-au împotrivit transferului.

”DDB ÎL ÎNTOARCE PE BANI! ȘERDEAN ÎL CEDASE GRATIS, DEȘI NU ARE DREPT DE SEMNĂTURĂ!

Cu așa ceva avem de-a face în conducerea clubului!

Dorin Șerdean a încercat să-l cedeze gratis pe Ahmed Bani la FC Voluntari. Neșansa lui Șerdean a fost că DDB a aflat și a intervenit prompt. S-a discutat cu jucătorul și cu tatăl acestuia.

Concluzia: avem de-a face cu mai multe nereguli de o foarte mare gravitate:

– Dorin Șerdean nu are drept de semnătură.
– Acesta continuă să semneze acte care pun în pericol clubul.
– Jucătorul și tatăl acestuia nu erau de acord cu acest transfer. Bani își dorește să joace la Dinamo.
– Dinamo nu avea niciun beneficiu de pe urma acestui transfer. Pur și simplu pierdeam un jucător valoros și de perspectivă, printr-o simplă neautorizată.
– Nu este prima dată când omul spaniolilor dă dovadă de lipsă de profesionalism și de rea voință în gestionarea clubului.

Transferul urma să aibă loc începând cu data de 28 decembrie 2020. În acordul de transfer este specifiat faptul că jucătorul este cedat GRATIS pe o perioadă NEDETERMINATĂ, urmând ca Dinamo să obțină 20% dintr-un eventual transfer viitor.

Dorin Pavel Șerdean a avut un rol esențial în aducerea lui Pablo Cortacero la Dinamo. Drept răsplată, spaniolul l-a numit pe Șerdean în funcția de Președinte Executiv al Clubului, chiar dacă acesta nu are nici pregătirea, nici priceperea pentru a ocupa această poziție.

Pe lângă faptul că suporterii sunt singurii care aduc bani la echipă și țin clubul în viață, mai trebuie să și reparăm ce încearcă să strice și să distrugă săpașii!

Le cerem și pe această cale domnilor Șerdean și Cortacero să lase clubul Dinamo și să înceteze orice demers care împinge Dinamo către dezastru!”, se arată pe pagina de facebook Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și:

Ce-au învățat ”câinii” cu noii șefi: ”Nu mai risipim banii”. Comparație Cortacero-Negoiță

Previous Lotul lui Dinamo la reunire. Trei jucători importanți vin mâine
Next Anunțul înspăimântător al lui Puljic în ziua reunirii: ”Toți”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *