Șerdean atacă dur DDB: „Ajungeau la pușcărie”


Continuă războiul între DDB și Dorin Șerdean, posibilul viitor acționar majoritar al clubului.
Acesta a mărturisit pentru ProSport că nu a reglat situația legal cu o parte dintre reprezentanții DDB. Acesta a specificat faptul că dacă nu-și dădea acordul, având drept de semnătură, cei care s-au ocupat până acum de plăți nu puteau să acceseze contul bancar al clubului din februarie și până în prezent. Șerdean este de părere că cei din DDB au distrus tot.

„Cine a dus clubul în halul ăsta? Cine a ales să se intre în insolvență? Cine a pus mâna pe putere cu japca în acest club? Cine i-a mințit și tot mințit pe jucători în ultimele șase luni? Eu? Pablo Cortacero?

Cine a negociat cu jucătorii alte contracte, dar nici pe alea nu au fost în stare să le plătească? Eu? Cine a discutat cu jucătorii și le-a spus verzi și uscate?

Eu unul nu am fost bun după mintea unora din DDB…lăsați că au fost ei tare buni. Ei s-au crezut mari și tari. Au crezut că dacă mă terorizează și să mă tot amenință, iar eu nu vorbesc prin presă, voi ceda”, și-a început discursul Șerdean.

În continuare, Dorin Șerdean a vorbit și despre binele pe care l-a făcut clubului, deși fusese umilit de reprezentanții DDB.

„Eu am vrut să fac tot ce este mai bine pentru Dinamo, deși am fost umilit de unii de pe acolo. Dacă eu nu îmi dădeam acordul ca acest cont al clubului să fie accesat pentru unele plăți atunci, din februarie, Dinamo era falimentată. Rețineți ce vă spun.

Cei de prin DDB erau nevoiți să umble prin oraș cu valize cu bani ca să facă unele plăți și în mod sigur ajungeau și prin pușcărie.

Îi vedeați prin oraș cu banii în valize și prin pungi ca să plătească la negru, dar despre ce a făcut Șerdean pentru ei văd că nu spun nimic. Oricum lucrurile astea se vor clarifica cât de curând, iar acești indivizi vor răspunde în fața legii. M-au făcut pe mine și pe Cortacero în toate felurile, dar din cauza modului în care ei au gestionat clubul uitați unde s-a ajuns!”, a încheiat Șerdean.

Citește și:

Cum a ajuns Dragoș Grigore la Rapid

-->
Previous Cum a ajuns Dragoș Grigore la Rapid
Next Fără doctor la Săftica, a fost chemată ambulanța

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *