Șerdean aproape de a ceda acțiunile


O nouă zi de negocieri la Dinamo. Astăzi poate fi și ziua decisivă. Negocierile pentru preluarea clubului de la Dorin Șerdean se reiau, dar posibilii investitori și-au pierdut răbdarea.

Dorin Șerdean și-a schimbat însă poziția și a devenit mai maleabil în negocieri. Acesta nu mai amână discuțiile și nu mai susține că ar avea alte oferte.

Cu toate acestea, din informațiile GSP, posibilii investitori, grupul imobiliar „One Tower”, așteaptă azi un răspuns cu privire la prețul pentru preluarea acțiunilor majoritare (n.r. – 72,8 la sută) de la Dinamo.

Dorin Șerdean a ajuns ieri în București pentru a purta discuții cu posibilii investitori la Dinamo. Printre cei dispuși să cumpere pachetul de acțiuni de la omul de afaceri sunt Muhammad Murad și grupul „One Tower”.

Marți nu s-a ajuns la niciun acord, Șerdean targiversând discuțiile și susținând că are alte oferte. El și-a schimbat însă poziția și ar putea ceda acțiunile azi.

Cei de la „One Tower” își doresc să cumpere Dinamo și așteaptă ca înțelegerea cu Șerdean să se concretizeze în următoarele ore. Astfel, în urma schimbării de atitudine a lui Dorin Șerdean, șansele ca echipa din „Ștefan cel Mare” să își schimbe proprietarul au crescut semnificativ.

Citește și:

Diana Șoșoacă despre căsătoria Ilincăi Munteanu cu George Simion: ”Mi-e milă de fetița asta”

Previous Ce fost portar a ajuns la Dinamo
Next Ultimele informații despre negocieri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *