Șerdean a prins glas și amenință: „Vor plăti”


Dorin Șerdean a prins glas după ce s-a scris astăzi că semnează acte importante în numele clubului încă, cât timp este pe rol un proces al cărei sentință nu este pronunțată. Ardeleanul speră să pună din nou mâna pe putere la Dinamo, el fiind instalat de Pablo Cortacero în vară ca director general.

„Vreau să fac câteva precizări importante, deoarece o să vină vremea să dau toate cărțile pe față cu acești indivizi care au pus mâna pe Dinamo.

Eu am niște lucruri neterminate acolo și mă voi întoarce. Nu o să îi las pe ei să își facă mendrele. O vom rezolva în instanță. M-au amenințat și au vrut să mă umilească public, dar nu o să le meargă cu mine. Acel avocat era al clubului și muncea pentu club. Nu era normal să fie plătit? Cu ce am păcălit eu clubul? Ce bani am furat eu de la suporteri? Îi rog pe cei din DDB să se ducă la Poliție și să mă reclame. Însă eu mă voi întoarce la Dinamo”, și-a început discursul Șerdean.

„Mario Nicolae a uitat când se ruga de noi să îl angajăm în septembrie la Dinamo?”
În continuare, Dorin Șerdean a lămuit problema și cu mașina de serviciu pe care a avut-o, dar a vorbit și despre actualul oficial al lui Dinamo, Mario Nicolae: „Ce mașină am furat eu sau ce naiba au zis suporterii că am făcut cu ea… Da, am lăsat-o la Alba Iulia, cu ce era să mă duc acasă? Voiau să mă duc pe jos sau cu trenul? I-am chemat să o ia de acolo. Vi se pare că am furat mașina? O să reglăm noi lucrurile și cu domnul Mario Nicolae, care văd că vorbește foarte urât despre noi. A uitat când venea în septembrie și se ruga de noi să îl angajăm la Dinamo? Atunci era ca un mielușel, iar acum a prins glas.

Dar se pare că a uitat acest Mario Nicolae! Apropo de mașinile de la club, cei de la DDB habar nu au de ele si au vrut doar să mă umilească pe mine public cu faza cu mașina luată de mine la Alba Iulia. Ei habar nu au ce se află pe gestiunea clubului, ce acte sunt acolo, dar am fost la București și am văzut în parcare o masină a clubului pe care nu o folosește nimeni. Știam de ea, dar știu și de alte mașini.

Vă dau si numărul și locația unde se află în parcare. Și nu este doar una. Am făcut fotografii și am filmat totul. O să aveți parte de multe surprize cât de curând. Acești indivizi vor răspunde în fața legii pentru tot ce au facut. Vă repet: mă voi întoarce la Dinamo. Vom vorbi despre licență și de baza de la Săftica cu altă ocazie. Aveți un pic de răbdare”, a declarat Dorin Șerdean pentru ProSport.

Citeste și:

Ludovic Orban nu exclude demiterea lui Vlad Voiculescu: ”Dacă nu girează”

-->
Previous Incredibil Dorin Șerdean colaborează cu DDB
Next MARIUS NICULAE S-A ÎNTORS LA DINAMO Detalii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *