Șerdean a câștigat un nou proces


Dorin Șerdean a câștigat un nou proces cu Dinamo, iar clubul este acum nevoit să-l repună în funcția de președinte.

Curtea de Apel București i-a dat câștigat de cauză omului de afaceri, după ce administratorul judiciar RTZ a contestat victoria inițială a lui Șerdean. Instanța a decis că Dorin Șerdean trebuie repus în funcția de președinte la Dinamo. Mai mult decât atât, acesta trebuie să primească salariile pe care nu le-a mai încasat după ce a fost schimbat din funcție.

Instanța a decis că Șerdean a fost concediat în mod nejustificat, astfel că Dinamo trebuie să-l reangajeze și să-i plătească cele 16 salarii restante. Șerdean va intra cu această sumă la masa credală și clubul va fi nevoit să-i achite banii în cadrul procesului de reorganizare. O nouă piatră de moară în plin proces de insolvență. Această decizie este definitivă!

Bani pierduți degeaba

Răzvan Zăvăleanu a încercat să blocheze această decizie în urmă cu două luni, când a folosit ordonanța președințială după victoria lui Șerdean. Dinamo a mai respirat timp de două luni, dar Curtea de Apel București i-a dat dreptate lui Șerdean și la acest nou termen.

Din informațiile Playsport, Dinamo a achitat o cauțiune de 10.000 de lei pentru a depunde ordonanța președințială, în încercarea de a bloca revenirea lui Șerdean în club. Acești bani au fost sacrificați din start, pentru că scopul ordonanței a fost acela de a mai câștiga niște timp. În contextul în care Dinamo are mari probleme financiare, o astfel de sumă ar fi putut ajuta clubul în alt mod.

Citește și:

Piedone, închisoare 4 ani în dosarul Colectiv: „Ca pe un câine”

-->
Previous Cristi Borcea și Cohn s-au pus de acord
Next Cum poți câștiga un echipament cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.