Septembrie negru pentru Dinamo: fără gol marcat


-->

Septembrie negru pentru Dinamo. Roș-albii nu au câștigat niciun meci în campionat și sunt pe locul 13 în Superligă. Ovidiu Burcă este supărat că jucătorii săi nu reușesc să marcheze.

Iată reacțiile de după Dinamo – Farul 0-2:

Ovidiu Burcă (Dinamo): Pierdem din nou, deși am făcut un meci solid. Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii. E frustrant, dar am făcut un meci destul de bun, dar am fost mai puțin inspirați în fața porții. Am avut ocazii. Dar e frustrant cumva, că e a treia înfrângere la rând. Am avut numeroase ocazii. Lipsește un pic de luciditate în fața porții. Cred că și terenul ne-a jucat feste de câteva ori. Mingea a sărit. Avem un meci deja marți, apoi vineri la Galați. Arbitrajul mi s-a părut timorat. Farul a ridicat vocea înainte de meci, are o voce grea, creează un pic de tensiune și s-a văzut, arbitrul a fost timorat. O să analizăm și noi fazele. Arbitrajul e ultimul lucru pe care-l analizăm. Când pierzi, nu e bine să-ți creeze alibiuri că arbitrajul nu a dat ceva. Ghezali are niște adversari mai puternici, trebuie să se adapteze la această intensitate. Este tânăr, are multe de învățat. Denis Politic mi-a dat semne că terminase resursele, l-am văzut cu crampe și am avut senzația că trebuie să-l schimbăm. E mult prea devreme să vorbim despre faptul că aș renunța, deși 3 înfrângeri apasă greu.

Gheorghe Hagi (Farul): Prima repriză am încercat să jucăm fotbal, apoi a venit eliminarea. Nu sunt supărat pe eliminare. Se întâmplă în fotbal. Am schimbat anumite lucruri, am avut și șansă. Trebuie să luptăm, nu a fost ușor în cele 2 luni, noi suntem obișnuiți să fim sus. Mazilu la 17 ani aleargă, se luptă, se bate. Avem nevoie de victorii, trebuie să avem grijă de orice, să vină succesele. În Cupă vor juca toți cei care nu au jucat azi. Aș vrea să devenim colectivul de anul trecut, să luptăm, să jucăm jocul nostru.

Constantin Budescu (Farul): O victorie importantă, nu am mai câștigat de mult. În prima repriză am avut ceva ocazii, în a doua, după ce am luat roșu, a fost mai greu. Am întâlnit o echipă bună, dar e o victorie meritată. Sper să se remedieze gazonul, pentru că e păcat, mai ales pentru Dinamo, care are mai multe meciuri de disputat aici. Trebuia să vină victoria, și etapa trecută am avut ocazii. Trebuie să adunăm puncte, am pierdut multe meciuri și nu e bine pentru noi. Este o oarecare presiune, sunt astfel de momente, dar trebuie să trecem peste ele. Am făcut un prim pas azi, apoi vine meciul de Cupă și apoi cu Sepsi.

Vînă (Farul): A fost un teren foarte greu, dar s-a văzut spiritul de luptă. Am jucat cu un om în minus foarte mult, dar am luptat și s-a văzut rezultatul. Nu ai cum să stai pe picioare pe un astfel de teren. Dar ne bucurăm că am câștigat. Deocamdată, n-am făcut nimic, a fost doar o victorie, sperăm să vină și alte victorii. Și Cupa e un obiectiv pentru noi, mergem să câștigăm și să prindem încredere. Eu am nevoie de reușite, de goluri, de pase de gol, să joc bine, când se apelează la mine și 100% va veni și forma bună. La exigențele lui Hagi, mai avem foarte mult de lucru.

Citește și

George Buhnici rupe tăcerea, la un an de la ”scandalul celulitei”: ”Un cocktail de habar n-am ce!”

 

 

Previous Două torpile au scufundat-o pe Dinamo
Next Pierdere mare pentru Dinamo. Nu are înlocuitor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *