Sepsi învinsă astăzi. Neagoe, declarație surprinzătoare despre Dinamo


Dinamo o va întâlni pe Sepsi sâmbăta viitoare, în deplasare, de la ora 20:00, formație care a fost învinsă astăzi de FC Voluntari în Pipera cu 4-2. Jucătorii formației din Sfântu Gheorghe au format un lanț uman în fața suporterilor pentru a-și cere scuze.

„Am jucat foarte slab, nu meritam nimic, îmi pare rău pentru suporterii care au venit până aici. Așa e în fotbal și mergem mai departe, avem meci greu cu Dinamo. Am primit foarte multe goluri azi și trebuia să muncim mai mult. Eu cred că e cam greu, dar nu dăm vina pe pregătire, chiar dacă a plouat în Antalya. Nu meritam nimic.

Trebuie să muncim, să ne revenim pentru că avem meci cu Dinamo. Cred că am stricat seara asta, am primit goluri din faze fixe și nu avem voie asta dacă vrem în play-off. Ne gândim acum la Dinamo, trebuie să ne revenim și să vedem ce facem cu Dinamo. Noi nu aveam voie să primim 4 goluri”, a spus Ousmane Viera la final.

Antrenorul lui Sepsi e pesimist înaintea partidei cu echipa din Ștefan cel Mare.

”Dacă tratăm meciul cu Dinamo la fel, nu avem nicio şansă, chiar dacă Dinamo e unde e şi a schimbat mulţi jucători”, a declarat Eugen Neagoe.

Citește și:

Pe cine aruncă diseară în luptă Rednic. Cel puțin 4 nouătăți sigure în primul 11

-->
Previous Ioan Andone dezvăluie ce au de gând ”câinii”
Next Pe cine aruncă diseară în luptă Rednic. Cel puțin 4 nouătăți sigure în primul 11

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *