Senatorul Șerban Nicolae: ”Stau în genunchi ca stadionul să se facă”


 Senatorul PSD, Șerban Nicolae, a vorbit despre modernizarea stadionului Dinamo și dezvăluie pentru gsp.ro că problemele care stau în calea acestui fapt sunt pricinuite de Ministerul de Interne și de CS Dinamo.

”E simplu! Și acum, când vorbim noi, dar și ieri și alaltăieri, ministerul nu avea niciun impediment legal pentru a dispune transferul stadionului Dinamo către Compania Națională de Investiții, în vederea modernizării. Singura condiție pe care CNI o pune este cea prevăzută de lege, ca imobilul să fie liber de sarcini pentru a putea face toate lucrările necesare fără ca o persoană să emită pretenții. CNI nu are niciun fel de alte pretenții, nu solicită rezilierea contractului dintre CS Dinamo și ACS FC Dinamo. CS Dinamo a încercat rezilierea pe cale judiciară a acestui contract, dar instanța a respins irevocabil această tentativă. ACS FC Dinamo a cerut imperativ prin mai multe corespondențe către CS Dinamo ca imobilul ce face obiectul modernizării să fie scos temporar din asociere, iar drepturile și obligațiile părților să fie suspendate tocmai ca stadionul să poată fi predat liber de orice sarcini către CNI. Mai mult, ASC FC Dinamo nu a înscris niciodată vreo sarcină în cartea funciară a acestui imobil și nici n-a cerut acest lucru. De aceea, din acest punct de vedere legal, el poate fi predat liber de sarcini și trebuie predat cât mai urgent”, a declarat Șerban Nicolae.

Senatorul a explicat ce ar fi dispus să facă pentru ca acest stadion să fie modernizat.

”Aș vrea ca toți suporterii dinamoviști și microbiștii în general să știe că singurii oponenți ai modernizării stadionului Dinamo sunt cei de la Ministerul Afacerilor Interne și cei de la CS Dinamo. Nu mă interesează motivele lor, dar ele nu sunt unele legitime și licite. Orice om de bună credință înțelege că interesul public este acela de a realiza această investiție. ACS FC Dinamo va respecta întru totul actul adițional dacă va fi acceptat și nu va face nicio acțiune care să pună în pericol, întârzie sau să împiedice realizarea investiției de modernizare. Văzând practicile mai vechi sau mai noi de la Ministerul de Interne, recent devoalate de mass media,aș fi în stare să stau în genunchi în fața Ministerului de Interne, eventual împreună cu toți suporterii, pentru ca reprezentanții statului să renunțe la orgolii și șicane și să accepte predarea stadionului către CNI. Mai pe scurt, și noi vrem stadion fără pistă”, a încheiat senatorul PSD.

-->
Previous Ce jucători dinamoviști sunt convocați la naționale
Next Ce a spus astăzi Carmen Dan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *