Semnează joi cu Dinamo


Dinamo va pune stop transferurilor, odată cu aducerea lui Petar Gluhakovic. Jucătorul va semna joi cu Dinamo. Austriacul va acoperi postul de fundaș dreapta, unul problematic la “câini”. Și pentru fotbalist va fi un restart în carieră, în condițiile în care ultima apariție a sa pe gazon a fost în urmă cu un an.

Petar Gluhakovic va fi ultimul transfer al celor de la Dinamo până în iarnă. Fundașul austriac nu a avut pretenții salariale mari și a acceptat unul dintre cele mai mici lefuri de la echipă.

FANATIK a aflat că pretențiile salariale ale fotbalistului austriac au fost mici, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care șefii lui Dinamo își permit să riște un nou transfer, în condițiile financiare dificile de la club.

Din informațiile aceleiași surse, Petar Gluhakovic va semna joi un contract valabil până în vară, cu un salariu lunar de 2000 de euro. În iarnă se va trage linie și în funcție de evoluții se va lua o decizie privind continuarea contractului. În cursul zilei de miercuri este așteptat și impresarul său.

Petar Gluhakovic are jumătate din salariul lui Constantin Nica (4000 de euro lunar), primul transfer al celor de la Dinamo după ridicarea interdicției. Însă, Nica nu a confirmat așteptările și a refuzat să semneze rezilierea, fiind trimis la echipa a doua.

Austriacul a jucat ultimul meci pe data de 28 noiembrie 2020 la Lokomotiva Zagreb. A mai prins lotul de două ori în echipa croată, iar în luna februarie a acestui an și-a reziliat contractul și a rămas liber. În urmă cu câteva zile, Gluhakovic a ajuns în România și s-a înțeles cu Dinamo, după cum a anunțat Gsp.

Citește și:

Lucrările de restaurare la Palatul Cantacuzino au început

-->
Previous Transfer de ultimă oră la Dinamo. Șumudică: ”Adu-mi-l”
Next Un fost angajat îi răspunde dur lui Rednic: "Să spună cu nume și prenume"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *