--> -->

Semnalul transmis de Florin Bratu conducerii lui Dinamo


-->
Florin Bratu are o misiune foarte grea în acest sezon. Chiar dacă spune că el nu se gândește la titlu, suporterii nu vor accepta din nou un prim-loc în play-out. Antrenorul lui Dinamo speră ca echipa sa să reușească un parcurs bun și transmite un ultim semnal conducerii clubului din Ștefan cel Mare.

„Am ştiut exact unde vin şi care sunt posibilităţile la Dinamo. Pot apărea ceva întăriri săptâmâna viitoare, dar nu bombe, Doamne fereşte! Am fost adus aici să întineresc echipa, pentru că ştiam foarte mulţi jucători tineri. Momentan avem în lot 10 jucători sub 21 de ani, iar asta spune multe. Avem şi jucători cu experienţă la dispoziţie şi vreau să fac această îmbinare pentru că îmi doresc echilibru la echipă.

Cel mai important este ca jucătorii mei să se subordoneze rigorilor tactice, pentru că nimeni nu s-a născut cu experienţă. Am încredere în ei şi, dacă fac parte din lotul actual al lui Dinamo, cred că sunt capacitaţi la maximum să facă faţă acestui nivel. Trebuie să facă faţă!”, a spus Florin Bratu, în cadrul conferinței de presă care a avut loc azi.

-->
Previous "Câinii roșii" în haine noi. Care sunt detaliile EXTRAORDINARE ale noului echipament
Next Dan Nistor le-a spus suporterilor când să se aștepte la rezultate

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.