Semnal de alarmă pentru Dinamo


Dinamo se află pe locul 8 în clasamentul play-out-ului Ligii 1, iar șansele să se salveze de la retrogradare fără a juca meci de baraj sunt infime. Din acest motiv, Florin Prunea a tras un semnal de alarmă. „Nu va fi simplu pentru Dinamo la baraj”, a spus fostul portar.

„Pentru Dinamo, a fost un an de sacrificiu, din punct de vedere sportiv și economic. Dar am încredere că totul se va termina bine. Lucrurile încep să se așeze la Dinamo. Important este că suporterii sunt alături de echipă.

Toată lumea știa că va fi foarte greu la baraj. Va fi o dublă manșă de uzură. În primul rând, din punct de vedere psihic. Este vorba de echipe din Liga 2 care au investit foarte mult. Este adevărat că și acolo sunt probleme, dar jucătorii sunt foarte uniți.

Nu o să fie deloc simplu pentru Dinamo, va fi un baraj foarte echilibrat, indiferent cu cine va juca. Să nu uităm că în sezonul trecut o echipă de liga a doua a câștigat barajul.

Văd că Unirea Slobozia nu poate învinge echipele de deasupra ei. Dar Adrian Mihalcea face o treabă foarte bună, se vede. Nu e numai meritul lui, pentru că are jucători care evoluează de mult timp împreună.

Cu nicio echipă nu e simplu”, a declarat Florin Prunea, fostul portar al lui Dinamo și al echipei naționale la emisiunea Ora exactă în sport de la PRO Arena.

Citește și:

A crescut limita de viteză pe drumuri expres

-->
Previous Florin Prunea: „O să vedeți câți vor veni"
Next Echipele probabile la Mioveni-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.