Semnal de alarmă: „E o mocirlă! Ce investitor să vină?”


Ioan Andone, fost jucător și antrenor la Dinamo, se teme din cauza situației în care se află clubul din „Ștefan cel Mare”.

„Fălcosul” se declară îngrijorat de problemele financiare ale lui Dinamo, club aflat în insolvență, și spune că, pentru moment, nu vede o ieșirea din această situație.

„Pe mine mă îngrijorează mai tare situaţia economică. Acolo nu văd salvarea. Numai eforturile celor din DDB… Aia sunt singurii bani care mai vin. Sponsorii vin și pleacă. Ce fond de investiţii vedeți voi să vină la Dinamo? Că am văzut declaraţia lui Zăvăleanu.

Acolo e o mocirlă şi eu sunt convins că va fi foarte greu acceptat planul de insolvenţă. Trebuie să vii clar cu bani în următorii 2-3 ani, să arăți ce surse de venit ai. Pe mine asta mă îngrijorează. Salvarea de la retrogradare se poate realiza.

E mai greu să rezolve situaţia economică. Sportiv, cred că Mircea a avut şi mult ghinion cu cele două egaluri în minutul 90, când meciurile erau uşor de rezolvat”, a spus Ioan Andone la Telekom Sport.

În direct la GSP LIVE, Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al lui Dinamo, a dezvăluit că este în căutarea unui nou investitor.

„Am declanșat niște discuții”

“Cea mai bună variantă pentru Dinamo ar fi găsirea unui investitor real, cât mai repede.

Da, se poate scăpa foarte rapid de Cortacero. Potrivit legii insolvenței, o persoană care vine și susține activitatea unei societăți în reorganizare poate prelua acțiunile. Sunt exemple că se poate găsi un investitor în insolvență. Da, mă refer la domul Varga la CFR Cluj.

Am încercat să valorific câteva relații în Dubai, am declanșat niște discuții. Până acum au fost doar tatonări. Sper să am o discuție decisivă cu cineva de aici, dar până acum au fost doar tatonări. Nu știu ce se va întâmpla, nu vreau să dau speranțe fanilor.

Am discutat cu instituții financiare, care sunt interesate de profit, nu neapărat de istorie. Nu am avut ce să pun pe masă. Nu avem stadion, nu avem nimic palpabil, așa că nu există mare interes din acest punct de vedere. Totuși, s-ar putea juca mai repede în cupele europene, cu o investiție minimă, față de alte țări europene. Asta e mai mult o concluzie a mea.

Am ajuns la ideea că Dinamo a fost cumpărată pe ideea unui negoț, că s-ar putea găsi rapid un terț. Așa mi se pare. Nu am nicio dovadă. Nu cred că-i pot acuza de rea credință, ci de nepricepere. Probabil au făcut aceste contracte pe ideea «Hai să facem o echipă puternică, care să fie pe primele locuri și s-o vindem repede.

Citește și:

Modelul echipei lui Frank Lampard pentru Dinamo: ”În punctul ăsta vrem”

-->
Previous Întâlnire decisivă marți pentru venirea lui Răducioiu
Next Șansa lui Deian Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *