Șeful lui Dinamo dezvăluie înainte de proces: ”Poate cere oricând înapoi”


-->
Se apropie ziua procesului de la Tribunalul București unde Pablo Cortacero a implicat Dinamo, în tentativa de a redeveni președinte al Consiliului de Administrație, cu drept de semnătură.

Constantin Eftimescu, actualul număr 1 de la Dinamo, a povestit cum a decurs scurta relație cu acționarul majoritar. Ultima oară s-au întâlnit în decembrie 2020, când a fost Cortacero la București.

”Am avut o discuție atunci și i-am spus cam ce ar trebui să facă! Mi-a arătat telefonul cu niște sume de bani, niște extrase de cont… Eu i-am spus că nu prin telefon, factic să fie! Și de atunci nimic. Decât că a mai sunat-o pe doamna contabilă șefă, i-a mai dat un mesaj că vin banii, că vin banii! Și aceeași problemă cu banca”, a declarat oficialul dinamovist pentru Fanatik.

Eftimescu a vorbit și despre procesul intentat de Pablo Cortacero și Alex Couto, care reclamă destituirea ilegală din funcția de președinte al Consiliului de Administrație din 27 noiembrie:

”Avem înfățisare pe data de 18 martie. Vom câștiga procesul și mă bazez pe acest lucru, deoarece domnul Pablo Cortacero dorește să conducă un club fără bani! Dumneavoastră cum vedeți? E clar ce intenții are”.

”Am vorbit ultima oară la Adunarea Generală de la finalul lui decembrie. De atunci nu am mai primit absolut niciun semn. Oricum eu nu am cum să vorbesc pentru că eu discut cu el cu translator. Nu vorbesc limba spaniolă.

Doar că acea sumă de 550.000 de euro care a fost introdusă în visteria clubului sub formă de împrumut și atunci toată lumea a zis că e ok! Practic doar au creditat. E un împrumut pe care îl pot cere înapoi oricând. Deci totul a fost o mare păcăleală!”, a spus dinamovistul.

Citește și:

O capodoperă a lui Nicolae Tonitza scoasă la licitație

Previous Un jucător de la Dinamo dă cărțile pe față: ”Jucătorii spanioli de asta au venit”
Next Veste EXTRAORDINARĂ: „S-a ajuns la un numitor comun”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *