--> -->

Șeful de la Dinamo recunoaște cine a negociat contractele cu jucătorii


-->
Constantin Eftimescu (69 de ani), actualul director general interimar, își încheie oficial activitatea la Dinamo joi, pe 12 august, după cele mai teribile opt luni din viața sa. Acesta a oferit un interviu în GSP în care a discutat despre situația de la Dinamo.

– Domnule Eftimescu, în condițiile în care ați fost numărul 1 executiv la club în cea mai mare parte din 2021, cum a fost acest an pentru dumneavoastră?

E foarte greu să mulțumești oamenii. Nu doar jucătorii, cărora le dau dreptate, dar și angajații cu care mă cunosc de ani și ani de zile. A fost o perioadă în care, de jenă, nu am mai trecut prin club. „Nea Bigi, când ne dau salariile?!”.

Mie nu-mi place să mint, așa sunt eu construit. A fost teribil, eu fiind un tip care se consumă mult și nu se exteriorizează. Și vecinii la bloc mă întreabă ce facem cu Dinamo, i-am zis și soției să nu mai mergem la piață, la Bucur Obor, fiindcă și țăranii mă chestionează cu aceleași lucruri când cumpărăm legume și fructe. „Când, cum, de ce, ce salarii au jucătorii?”, doar asta mă întrebau.

– Cum vedeți următoarea perioadă pentru club, cum se poate salva Dinamo?

Sper să se dea drumul la transferuri, altfel va fi greu să rezistăm. Lotul actual e tânăr, însă nu știu cât va rezista. După ce acele acțiuni se vor da, se vor găsi oameni de bine, români, care să se apropie de Dinamo. Eu nu cred că acțiunile sunt la Dorin Șerdean, acum. Nu pricep de ce Pablo Cortacero i-ar fi dat o pungă de acțiuni lui Șerdean.

Oricum, în acte, acționarul majoritar e „Coaforul”, Lotus SRL! Aici trebuie lămurită situația cu acțiunile! Poate Șerdean are acțiunile de la „Coafor”, nu de la Dinamo! Clubul e axat acum pe insolvență, să scape de balast.

„Doar de liderii DDB”

– Jucătorii au acuzat public fie că au fost mințiți în privința contractelor, schimbate iarna trecută, fie că au fost duși cu vorba, în ultimele luni dinaintea insolvenței. Cum a fost?

Cel mai mult am ținut legătura cu Elias Bucurică, unul dintre liderii DDB, șeful galeriei, un tip dintr-o bucată. El mi-a zis de la început că DDB n-o să poată face față decât până la un nivel.

Negocierile cu jucătorii vizavi de salarii nu au fost realizate de nimeni de la Dinamo, ci doar de liderii DDB. Și ei au făcut un lucru bun, dar tot pe sume mari. Vai de mine, ce sume erau înainte! N-au putut să se țină de acele promisiuni. Văzând sumele datorate către stat și nu doar către stat s-a spus „Stop! Insolvență!”, ca ultima șansă de salvare.

Citește și:

Cîțu, scandal după scandal. Coaliția nu are liniște deloc

-->
Previous Badea chiar ajută clubul: ”A virat imediat”
Next Constantin Eftimescu oferă ultimele informații de la echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.