Șefii s-au ținut de cuvânt! Cum au fost pedepsiți jucătorii lui Dinamo


Alexandru David a anunțat încă de luna trecută că jucătorii vor fi pedepsiți dacă nu vor fi în primele șase formații cât mai curând. Cum echipa e încă pe un loc rușinos, șefii clubului din Ștefan cel Mare s-au ținut de cuvânt și pe 15 noiembrie se împlinesc două luni de când dinamoviștii nu și-au primit salariile.

”Dinamo și-a făcut un obicei din a plăti salariile cu precizie nemțească. Jucătorii se înșală dacă vor crede că lucrurile vor continua așa. Până nu reușim să ajungem în primele 6 echipe, ar putea apărea și restanțe salariale.
În momentul în care își vor recupera restanțele fotbalistice, vom fi și noi la zi cu salariile. E ca într-o căsnicie. Trebuie să și primești, nu doar să oferi. Jucătorii trebuie să fie în primele 6 etapă de etapă pentru a fi la zi cu salariile. Dacă nu, atunci și noi vom fi restanțieri”, a declarat Alexandru David pe 18 septembrie 2018, când pe banca tehnică a lui Dinamo era încă Florin Bratu.

Totuși, Sergiu Hanca nu este deranjat de acest aspect.

„În momentul de faţă cred că e vorba de orgoliul nostru şi de valorea noastră să ne demonstrăm în primul rând nouă că aceste rezultate din acest tur au fost mincinoase şi valorea noastră este mai mare începând să câştigăm meciuri sunt sigur că vor veni şi banii”, a declarat Hanca, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

-->
Previous O mare surpriză în primul 11! Și o defensivă schimbată
Next Nici Rednic nu poate face minuni! "Campionii, campionii" pentru locul 12

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *