Șefii lui Dinamo, reacție după episodul Phonicia: ”Ambasada, Poliția”


Șefii dinamoviști sunt speriați de ceea ce s-ar putea întâmpla cu ei în România dacă nu vin banii promiși de Pablo Cortacero, 1,5 milioane de euro, care ar trebui să intre miercuri.

”Rufo Collado a fost amenințat de un grup de fani radicali, de ultrași. I-au spus să plece. E inacceptabil. A mai fost un episod pe 25 noiembrie la hotel, un grup de ultrași au bătut la ușa președintelui executiv, am răspuns eu pentru că mă aflam acolo. Rufo Collado mi-a spus că a fost abordat de fani care i-au transmis să plece cu primul avion. Noi ne facem treaba, nu ne temem. E o situație gravă. Am vorbit cu autoritățile, am vorbit cu poliția.

Noi nu avem bani să punem în club, noi gestionăm ceea ce avem. Am contactat și ambasada Spaniei, știe tot ce s-a întâmplat. Cortacero spune că vine în România. Dacă fanii l-ar aștepta pe aeroport, așa cum au spus, ar fi încă un episod foarte grav. Cred că fanii nu au nimic cu noi din punct de vedere persoanl. Noi suntem fața lui Dinamo, dar suntem parte din soluție, nu parte din problemă”, a declarat Alex Couto la sport.ro.

Citește și:

Viața Mitropolitului Andrei Șaguna. Moaștele sale au fost aduse și în București

Previous Florentin Petre: ”Asta îmi vine să le fac spaniolilor. Este dureros”
Next Noi informații despre întoarcerea lui Badea: "Are"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *