Șefii clubului explică situația: ”Lumea să nu se aștepte”


Dinamo trece printr-o situație extrem de grea, poate cea mai rea din istoria clubului. Fără bani, cu un patron în Spania care ar fi virat niște bani, dar care încă n-au intrat, cu un antrenor și jucători care vor să plece, președintele clubului îndeamnă la calm.

”E o situație dificilă, dar niciodată nu a fost ușor aici. Așa e mereu, sunt multe probleme, dar mergem înainte. Soluțiile există și suntem încrezători că vom reuși. Noi suntem aici ca să gestionăm activitatea, suntem aici ca să vină banii.

Nu suntem singurul club din prima divizie care se confruntă cu astfel de probleme. Trebuie să avem răbdare. Nu trebuie să iei decizii radicale în condiții fierbinți.

Se vorbește de insolvență la Dinamo de șapte ani. Tot așa se vorbește și de faliment. Clubul n-a fost cumpărat ca o bijuterie rară. E o bijuterie rară prin prisma brand-ului, dar probleme din interior erau mari. Totuși, noi vom gestiona situația și nu vom lăsa să se întâmple ceva rău lui Dinamo. Urmează ca zilele viitoare să intre 400.000 de euro în conturile clubului.

Nu știu de ce toată lumea așteptă o salvare de pe o zi pe alta. Lumea așteaptă o baghetă magică, dar să nu se aștepte că problemele se pot rezolva așa, de pe o zi pe alta.

De facto, Cosmin Contra e antrenorul nostru în acest moment”, a declarat Dorin Șerdean la Pro X.

Citește și:

Ultimatum pentru spanioli: „Se va mai pierde un an”

Previous Dario Bonetti ar veni să salveze Dinamo: "Urmăresc tot"
Next Dorin Șerdean, noi dezvăluiri despre Toma Săpașu: ”A venit plângând la mine”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *