Șef nou în Ștefan cel Mare. Primele declarații


Dinamoviștii și-au numit în această seară un manager general, în persoana lui Florin Prunea. Oficialul de 50 de ani revine la clubul din Ștefan cel Mare, unde a activat ca fotbalist dar și ca director sportiv în ediția 2009/2010. Iată ce a declarat Prunea site-ului oficial fcdinamo.ro:

„M-am întors acasă! Mă bucur că am revenit la Dinamo, clubul care m-a format ca om și ca sportiv. Pentru mine este o onoare să reprezint Dinamo, am crescut aici, știu foarte bine ce înseamnă performanța și vreau să readucem clubul în elită.

Nu vreau să comentez ce s-a întâmplat în ultimii ani, dar îi asigur pe toți suporterii că împreună cu echipa mea administrativă, cu antrenorii și jucătorii vom face tot ce depinde de noi să readucem Dinamo acolo unde ne dorim cu toții. Suporterilor nu le cer răbdare, le cer susținere”.

Noul conducător al grupării a vorbit și la Digisport: ”Ușa mea e deschisă pentru suporteri, majoritatea și-au dorit să vin aici. Eugen Neagoe va fi antrenorul principal al echipei! Rezultatele ne vor confirma aici și vor liniști lucrurile.

În fișa postului sunt trecute lucrurile pe care le-am discutat cu Ionuț Negoiță. Am avut o discuție cu dânsul. Știu ce așteaptă de la mine, am fost în contact permanent în ultimii ani. Nu sunt străin de ce se întâmplă.

Contractul este cel pe care l-am negociat. Nu mă interesează financiar. Am îmbunătățit niște lucruri privind fișa postului. Am libertate totală în ceea ce privește executivul clubului Dinamo. Am echipa mea, nu pot face nimic singur. Am încredere în toți colaboratorii. Danciu va căpăta mai multă responsabilitate, am foarte mare încredere în el. Bogdan Bălănescu e foarte aproape de mine, îl apreciez, am lucrat împreună și în precedentul mandat la Dinamo”.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Ce gest a făcut Rednic pentru Dinamo. Un jucător e asigurat

-->
Previous Iar își pun suporterii în cap. Ce a făcut conducerea lui Dinamo astăzi
Next Reacția PCH la venirea lui Prunea. Ce au de gând suporterii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *