Ședință la Rin mâine dimineață. Ce riscă suporterul care a lovit-o pe Hanca


Alexandru David i-a luat apărarea Andreei Hanca, care a fost lovită de un suporter nervos că soția fotbalistului s-a bucurat la euro-golul înscris de soțul său. Se pare că familia Hanca are de gând să-l dea în judecată pe agresor.

”Era preocupat să o liniștească pe soția lui, bineînțeles că și Sergiu a cedat și este într-un moment delicat. Încercăm să discutăm mâine și să vedem ce s-a întâmplat. O să ne vedem și cu Sergiu mâine dimineață, vreau să înțeleg ce s-a întâmplat, lucrurile sunt extrem de grave, un astfel de comportament este inacceptabil, acei oameni, dacă este adevărat și s-au pretat la un astfel de gest sunt de neiertat și nu pot fi numiți suporteri ai lui Dinamo. Dacă situația este așa cum mi-a fost relatată de către Sergiu este inacceptabilă. Încercăm să nu luăm decizii și să avem o discuție așezată mâine și să vedem ce putem face. Prima care trebuie să se întoarcă trebuie să fie chiar soția lui Sergiu, putea fi vorba despre oricine.

Până la urmă toți suntem oameni și toți avem drepturi pe care ceilalți nu au dreptul să le încalce. O să discutăm mâine, e greu acum să vă spun ce să o să facem punct cu punct. Vom avea o discuție și în această zonă a rezilierii, dar sunt mai multe lucruri pe care trebuie să le discutăm. Sper că vom avea o discuție cu el și vom anunța ce am decis. Tema discuției era să vedem despre viitor. Din câte am vorbit cu Mircea Rednic își dorea să-i propun o prelungire de contract lui Sergiu”, a declarat Alexandru David.

 

-->
Previous Alexandru David dezvăluie ce promisiune i-a făcut Mircea Rednic: ”Atunci va pleca”
Next EXCLUSIV-IRONIA SORȚII Ce povestea anul trecut Sergiu Hanca despre soția sa

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *