ȘEDINȚĂ la Dinamo cu amenințări: ”Veți fi sacrificați”


La Dinamo se vrea a se așterne liniștea odată cu venirea lui Mircea Rednic ca antrenor principal. De fapt, ”Puriul” va fi de acum șeful echipei, el urmând ”șuteze și să dea cu capul”, fiind un fel de manager general. Iar Alexandru David a luat o decizie de ultim moment. După ce Claudiu Niculescu a fost sacrificat din cauza unor bârfe care au ajuns la urechile lui Negoiță, președintele a ținut o ședință cu oamenii din club și i-a avertizat pe aceștia că cea mai mică interferență în munca antrenorului va fi aspru pedepsită.

Gsp.ro scrie că oficialul a făcut zilele trecute o ședință cu restul managementului dinamovist în care le-a transmis: „Domnul Rednic are control total! Nu vreau să aud nici cea mai mică critică la adresa lui. Nu vreau să știu cum pregătește echipa, ce face sau nu face. Dacă simt cea mai mică rea-intenție din partea voastră la adresa lui, veți fi sacrificați fără niciun regret. Fiecare să își facă treaba. De data asta nu mai pleacă Rednic, ci acela care îi dorește acest lucru”, ar fi spus David pe un ton vehement.

Conform acelorași surse, „Puriul” a fost convins de conducere să rămână chiar dacă nu va prinde play-off-ul. Deși Rednic a transmis că nu ia în considerare ratarea primelor 6 locuri, David vrea să continue cu tehnicianul indiferent ce se întâmplă și i-a propus un plan „de la zero”, să refacă din temelii echipa în play-out pentru a pregăti o trupă de titlu în sezonul următor.

Citește și:

S-au pus în vânzare biletele pentru primul meci al lui Rednic. Tu mergi la stadion?

-->
Previous Un fost rival al ”câinilor” spune că va fi lider de galerie la meciul dintre Miercurea Ciuc și Dinamo
Next S-au pus în vânzare biletele pentru primul meci al lui Rednic. Tu mergi la stadion?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *