Ședință între Zăvăleanu și programul DDB


-->
Ieri seară a avut loc o întâlnire între administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și reprezentanții grupurilor DDB, în care domnul Zăvăleanu a oferit răspunsuri la întrebările trimise de membrii DDB. Vă prezentăm mai jos răspunsurile invitatului:

ROLUL RTZ

”Ne-am implicat la Dinamo și sufletește. Nu RTZ se ocupă de administrare la Dinamo. Noi trebuie să fim observatori și să ținem legătura cu judecătorul sindic și cu creditorii.
Am sprijinit actul administrativ, deoarece in ultima perioada nu avea cine să conducă societatea.
Varianta logica ar fi sa avem un reprezentant al actionarilor, care
sa conduca, sa numeasca antrenorul si sa faca echipa pentru sezonul urmator.
Înainte de deschiderea procedurii de insolvență, am participat la
niste interviuri alaturi de alti colegi din domeniu. Au fost prezenti reprezentanți ai acționarilor, din DDB și domnul Badea și am fost selectați să ne ocupăm noi de insolvență.

RAPORTUL ÎNTRE DDB și RTZ

Nu a existat imixtiune in conducere din partea DDB. Aron ne-a ajutat pe partea financiară, de câte ori era nevoie de plățile dinspre Asociație către Club. Elyass s-a interesat de ceea ce se întâmplă, dar nu interfera cu acțiunile noastre. Dorea doar să știe ce să le transmită membrilor DDB.
DDB s-a implicat doar la numirea lui Uhrin. Aceasta nu i-a aparținut lui Mureșan sau mie. Noi nu am fost de acord cu numirea lui, nu credeam că poate fi o soluție câștigătoare.
Daca in luna noiembrie, cand am depus planul, am fi facut o reducere, am fi avut contestatii, care ar fi dus la neaprobarea planului și am fi avut 9 puncte de depunctare.
Am prevazut plata tuturor creditorilor, astfel incat sa nu avem contestatii.

DATORII

Datoriile pot fi reduse acum până la 4 milioane de euro, din care 2,4 milioane sunt datoria către DDB.
2,4 milioane € este suma transferată de DDB către club până la intrarea în insolvență. Apoi, până la sfârșitul lunii aprilie, suma transferată de DDB a ajuns la 3 milioane €.
Fără această datorie, de 2,4 milioane €, rămân 1,6 milioane de euro, care pot fi plătiți în termen de 3 ani.

SPONSORI

Din pacate, nu au fost foarte multi. Dinamo are nevoie în special de cash, dar majoritatea contractelor de publicitate, au fost facute pe bartere. Contractul cu Unibet expira la 30 iunie. Ar dori sa continue contractul, dar oferta lor este mult mai mica decat ceea ce aveam până acum și decât ne așteptam. Încă nu s-a semnat nimic.
Speram sa strangem cat mai multi bani din sponsorizări. Am primit solicitări pentru partea de pe pieptul tricoului.”
DINAMO 2 si Centrul de Copii și Juniori
Am fi retnuntat deja la echipa a 2-a, dar riscam niste sanctiuni. Aceasta nu va mai functiona.
Referitor la CCJ, avem o discutie cu CS Dinamo și încercăm să stabilim un protocol de colaborare. O eventuală intrare a CS în acționariat. Protocolul cu CS Dinamo ar presupune finanțarea Centrului de Copii și Juniori.
Înțelegerea cu CS Dinamo ar fi foarte importanta, prin prisma faptului că, atunci când va fi gata stadionul, proprietarul să fie și acționar și în felul acesta să nu fim chiriași pe stadion.

Pentru intrarea în acționariat există câteva posibilități:

– mărire de capital social,
– cedarea acțiunilor,
– acționarii care nu contribuie financiar la menținerea activității, să fie înlocuiți în mod ostil.

De aceea am trimis adresa catre actionari, să vedem în ce măsură vor înțelege să suporte obligatiile legale.

PATRIMONIU, PALMARES, CULORI, SIGLĂ

In afara de jucatori, Dinamo are jumatate din baza de la Saftica si alte active imobiliare, masini si echipamente de antrenament.
Pe culori nu poate avea nimeni monopol
Pentru siglă am primit interdictia de a o folosi comercial. Acum, suntem gata sa dam drumul de vanzarea de produse Dinamo, atât online, cât și în Mall Veranda.
Am avut doua discutii cu dl Badea și există posibilitatea de a ne ceda sigla pe o perioada nedeterminata, cu drept de folosință gratuită. Săptămâna viitoare vedem dacă se concretizează această înțelegere. Dacă nu se va realiza, vom merge înainte cu rebranding și vom vinde produsele cu noua siglă.
Există posibilitatea de a reuni palmaresul lui Dinamo 1948 cu cel din perioada Clubului Sportiv. Ar fi o reîntregire a palmaresului, prin care acesta ar fi pus la adăpost în caz de faliment.
Pentru că dacă s-ar ajunge la faliment, palmaresul ar trebui scos la vânzare și ar putea fi cumpărat de oricine.

Citește și:

Bat clopote de nuntă pentru Reghe? ”Urmează”

Previous Un nou jucător îl atacă pe Uhrin
Next Rednic ar putea să-i fie adversar lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *