Ședință importantă la Dinamo


Ședință importantă la Dinamo. Joi, 28 septembrie, la sediul Certinvest, firma deținută de Eugen Voicu, președintele Consiliului de Administrație Red&White, va avea loc o întâlnire între acționarii dinamoviști, scrie Prosport.

Ședința a fost solicitată de administratorul special Andrei Nicolescu (acționar Red&White) și reprezentantul acționarilor în reorganizarea judiciară (insolvența).

Andrei Nicolescu a luat decizia de a cere o ședință de urgență pentru ca acționarii clubului din „Ștefan cel Mare” să discute despre problemelor curente ale societății și pentru ca între acționari să existe o comunicare cât mai bună.

Această ședință va avea loc după ce Andrei Nicolescu a declarat în trecut ca dorește astfel de întâlniri în care oamenii care bagă bani la club să se pună la un acord și să rezolve cât mai repede problemele care apar la formația din „Groapă”.

În mod ciudat, la întâlnirea cerută de către administratorul special Andrei Nicolescu nu au fost invitați și reprezentanții RTZ&Partners SPRL, administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA!

Acționarii SC Dinamo 1948 SA sunt: Red&White (acționar majoritar cu 80, 77%), Asociația Peluza Catalin Hîldan (12,06%), Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo (7,03%), Lotus Solutions- Dorin Șerdean (0,1%), Asociația Dinamo Socios), Andrei Cionca și Sorin Preda (toți cu 0,001%).

Citește și:

Secretul lui Călin Donca: secretara-amantă, implicată în tunurile de milioane de euro date de milionarul-vedetă

Previous Andrei Nicolescu după meci: ”Am realizat”
Next Ar putea veni la Dinamo: ”Este un talent”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *