--> -->

Ședință importantă astăzi la Dinamo


-->
Dinamo București are datorii de peste 9 milioane de euro, conform bilanțului financiar pentru anul 2021. Clubul a ajuns într-o situație critică înainte de finalul sezonului în Liga 1.

Întrucât Dinamo n-a găsit deocamdată un investitor, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, le-a transmis jucătorilor că nu mai sunt bani pentru achitarea salariilor, până în vară.

În direct la Digi Sport, jurnalistul GSP Remus Răureanu a precizat că Răzvan Zăvăleanu a organizat astăzi o ședință împreună cu jucătorii de la Dinamo și cu antrenorul Dusan Uhrin.

În plus, angajații bazei de pregătire de la Săftica ar fi anunțat că nu vor să mai lucreze, din cauza restanțelor salariale.

Ședința astăzi la club

„La Dinamo a fost o ședință azi, cu Zăvăleanu, care i-a anunțat pe jucători și pe toți angajații că nu mai sunt bani deloc, că până în iulie nu vor fi plătiți. Atunci ar putea să-și recupereze salariile, dacă echipa va rămâne în prima ligă și va mai primi drepturi TV, altfel nu.

Angajații de la Săftica, neplătiți și ei, au spus că de luni nu vor mai veni la muncă, nu se mai ocupă de teren, de nimic. Să vedem dacă o să fie motivatoare ședința sau dimpotrivă, le arată că nu mai e niciun viitor pentru club.

Uhrin, de când s-a întors la Dinamo, n-a încasat niciun ban. A aflat azi că va primi bani abia în iulie. Cred că și asta contează. Mesajul către Uhrin a fost “O să-ți primești banii doar dacă DDB mai strânge câte ceva”.

Au o lună restanță și vor mai avea luna mai, dacă nu sunt bani deloc acum. Pot fi două variante. Zăvăleanu a sperat să-i motiveze așa, spunându-le “Câștigați barajul, rămâneți în prima ligă și vă primiți banii din drepturile TV”. A doua variantă ar fi că Zăvăleanu n-a vrut să-i mintă, pur și simplu, și a vrut să-i amâne”, a anunțat jurnalistul Remus Răureanu, la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

În urma bilanţului financiar pe 2021, Dinamo a încheiat anul trecut în pierdere, cu un minus de 15.589.087 lei (aproximativ 3,1 milioane de euro).

Citește și:

Fără certificat de vaccinare în Grecia, restricții tăiate

-->
Previous Un nou mesaj transmis de DDB fanilor
Next Dinamo este din nou campioana României

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.