Ședință decisivă la Dinamo: ”Sunt pregătit de orice”


Dinamo stă foarte prost în Liga 1 și șefii caută o soluție pentru a vedea cum se poate ieși din această pasă proastă. Astăzi se va decide problema antrenorului. Totul depinde de răspunsul lui Eugen Neagoe, care va trebui să accepte sau nu să antreneze formația din Ștefan cel Mare în maximum o lună. Până atunci, staff-ul său se va ocupa de destinele echipei. Dacă nu, pe listă mai sunt Dorinel Munteanu și Viorel Moldovan.

”Azi vom vorbi cu șefii clubului și nu știu ce vom discuta. Eu sunt pregătit de orice. Și când am plecat de la Sepsi nu m-am legat de gardul stadionului. Am acceptat fără probleme. Nu sunt genul de om care să facă circ. Nu mă agăț de un club pentru că am contract. Am o înțelegere pe doi ani de zile, dar nu asta e important.

Acum, cei din staff-ul meu se ocupă de echipă. Am vorbit la 9:30 cu băieții pentru că au antrenament. Am vorbit în fiecare zi cu cei din staff. Oamenii mi-au zis de doi antrenori. Mi-am spus părerea și atât. Antrenorii despre care mi s-a spus că sunt în vizorul echipei îmi sunt prieteni și am vorbit la superlativ despre ei”, a declarat Eugen Neagoe.

Citește și:

Previous Incredibil, cât ghinion! Nistor s-a accidentat din nou
Next ULTIMA ORĂ Ce se întâmplă cu postul de antrenor la Dinamo. Mesaj pentru Becali

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *