Secretul revenirii dinamoviștilor: ”Am simțit”


Dinamo respiră și a băgat din nou frica în adversare. Deși au avut unul dintre cele mai retrase cantonamente dintre formațiile care s-au aflat pe Costa del Sol, într-o zonă de munte, dar la doar 10 kilometri de Marea Mediterană, Dusan Uhrin a avut toate condițiile să lucreze tactic, dar și la psihicul jucătorilor săi. Și i-a ieșit.

Una dintre rețetele succesului pentru antrenorul ceh a fost faptul că le-a dat șansă fotbaliștilor trecuți pe linie moartă. Unul dintre ei este Slavko Perovic, care a adus până acum nu mai puțin de 3 victorii prin reușitele sale.

”Am simțit că pot să dau gol, că trebuie să-mi ajut echipa. E un succes important și continuăm, cu un moral puțin mai bun, lupta pentru play-off. Nimic nu este imposibil”, a declarat Slavko Perovic.

Atacantul sârb s-a antrenat mai multe săptămâni singur după ce staff-ul dinamoviștilor l-au suspectat că ar avea probleme cu inima! Ulterior atacantul a dovedit că nu este adevărat și Dusan Uhrin l-a pus pe picioare și a reușit deja să marcheze 8 goluri în 13 meciuri în toate competițiile pentru Dinamo.

Citește și:

Mănăstirea Crișan, o oază de liniște în Apuseni

-->
Previous Nistor a fost uitat de dinamoviști: ”Eu voi fi mereu”
Next ULTIMA ORĂ Negoiță negociază predarea unui nou pachet de acțiuni ale clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *