Secretul lui Sergiu Hanca


Dinamovist de mic copil, Sergiu Hanca își vede visul cu ochii. Cui i se datorează această ascensiune a mijlocașului care abia prindea echipa de start la ASA Târgu Mureș?  Soției lui, Andreea. Explozia lui Hanca vine după căsătorie. Ea îl iubește, îl susține și așa cum spune el, e mai dinamovistă decât el. La unul dintre golurile de aseară Sergiu a mers direct la Andreea să o sărute și să-i mulțumească pentru tot.

„Prima opţiune a fost mereu Dinamo, chiar dacă eu eram acolo. Pentru că tatăl meu a fost dinamovist şi a fost din familie acest lucru, de a fi dinamovist şi cel mai mult îmi plac culorile alb-rosu. Logodnica mea e mai dinamovistă ca mine. A fost cea mai fericită persoană din lume. Când i-am spus, a început să plângă de fericire.

Am fost de multe ori pe „Ştefan cel Mare ca suporter, inclusiv când am venit prima oară, la Snagov, în liga a doua. Primul week-end am fost la un meci, parcă jucau cu Craiova, dacă mai ţin bine minte.

De la Dinamo mi-au plăcut foarte mult Niculescu şi Dănciulescu. Îmi plăceau execuţiile lor, deşi eu nu jucam atacant. Erau jucători care făceau diferenţa în meci, care aveau nişte execuţii fantastice şi puteau să câştige meciul”, a spus Hanca într-un interviu în iarna lui 2016, când abia venise la Dinamo.

Andreea Hanca a postat un mesaj aseară pe facebook imediat cum au ajuns acasă.

Citește și:

FOTO Ianis Zicu, mesaj pentru Sergiu Hanca după meci

Previous VIDEO Rivaldo a făcut celebră coregrafia dinamoviștilor
Next FOTO Ianis Zicu, mesaj pentru Sergiu Hanca după meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *