Secretul lui Andreas Mihaiu


Andreas Mihaiu a trecut de la agonie la extaz într-o singură săptămână. A ratat două penalty-uri în meciul de Cupă cu Astra, iar Dinamo n-a mai reușit să câștige meciul la loviturile de departajare și a fost eliminată.

Echipa i-a fost alături, iar Dusan Uhrin a avut în continuare încredere în el și l-a aruncat în luptă și cu FC Arges. Iar această decizie s-a dovedit extrem de inspirată pentru că fotbalistul de 22 de ani a reușit să înscrie primul său gol în Liga 1 pentru Dinamo.

”Tot vestiarul i-a fost aproape după meciul de Cupă, a avut parte de susținerea tuturor. E un băiat cu un caracter frumos, un caracter bun, care se pregătește întotdeauna suplimentar și e profesionist.

Întotdeauna tinerii au nevoie de sprijin, continuitate și de încredere mai mare decât ceilalți. S-a demonstrat din nou că fotbalul, în timp scurt, poate să-ți aducă și satisfacții incredibile, și momente mai puțin plăcute” a declarat Mario Nicolae după meci.

”Mi-am revenit, colegii au fost alături de mine. A fost un eșec în Cupă, acum mă bucur că am marcat. Primul gol în Liga 1. De asta e frumos fotbalul. Pierzi, câștigi, ratezi penalty, poți reveni, marchezi, e frumos! Toate mesajele au fost importante. Colegii au fost lângă mine foarte mult, toate m-au ajutat să trec peste. Mai avem o etapă, nu suntem liniștiți. Nici la baraj n-ar fi prea frumos” Andreas Mihaiu, mijlocaș Dinamo

Citește și:

Știe de ce are Uhrin succes la Dinamo: ”Cu tot respectul pentru Mulțescu, dar cehul nu pleacă urechea”

Previous Mario Nicolae: „Trebuie să plece”
Next Ilie Dumitrescu știe al cui e meritul revenirii: ”O realizare fantastică”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *