Ce-au făcut Klimavicius și Aliji la naționalele lor


Dan Nistor s-a antrenat în această seară alături de lotul României pe Friends Arena din Stockholm și este mâine în lotul pentru debutul preliminariilor Euro 2020, sperăm cu șanse să apară în echipa lui Cosmin Contra în repriza secundă. În această seară, doi dintre străinii lui Dinamo au jucat în Europa, doar că rezultatele au lăsat de dorit.

Limas Klimavicius a fost titular și integralist în meciul pe care Lituania l-a jucat în deplasare în Luxemburg. Cu toate că oaspeții au deschis scorul, luxemburghezii au egalat până la pauză și-au preluat conducerea în partea secundă. Au înscris Cernich (14) pentru conaționalii dinamovistului, respectiv Leandro Barreiro (45) și Gerson Rodrigues (55) pentru gazde. Lituania pe care România a întâlnit-o în recenta Ligă a Națiunilor are 9 eșecuri la rând!

Naser Aliji a fost doar rezervă la meciul pe care Albania l-a pierdut acasă cu Turcia (0-2). Yilmaz și Calhanoglu au securizat victoria oaspeților. Dinamovistul n-a fost folosit deloc, gazdele preferând doar două schimbări. Și-au fost 7 minute de prelungiri! Poate va juca în Andorra luni.

Citește și:

Elvis a dat assist! Cum se mișcă ultimii sosiți în ”haită”

-->
Previous Rednic i-a răspuns invitației lui Andone. Ce a spus
Next A fost în Antalya cu echipa dar s-a accidentat și tocmai s-a operat. Cât va lipsi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *