Seara lui Florin Bratu. Ce a spus antrenorul lui Dinamo după prima victorie frumoasă în noua postură


Florin Bratu a reușit într-un timp foarte scurt să creeze o atmosferă bună și să demonstreze că este un antrenor de viitor care ar putea duce echipa acolo sus. El a vorbit după victoria din Ștefan cel Mare cu 3-1, contra Concordiei Chiajna.

”Cred că am făcut o partidă bună, am reușit să capacitez jucătorii, am făcut un meci bun și datorită atitudinii, nu este ușor să joci pe un stadion aproape gol și vreau să le mulțumesc celor care au venit în această seară. Mai sunt 10 meciuri și încercăm să corectăm lucrurile care nu s-au făcut în trecut. Cred că astăzi am arătat cel mai bine și lucrul acesta îmi dă încredere și mie și jucătorilor. Echipa are potențial și va aduce mult mai mult. Vedem un Dinamo ofensiv, cu poftă de a înscrie, de a juca. Asta așteptau fanii să vadă la această echipă.

A înțeles și Dan Nistor rolul pe care îl are și în această seară a fost în vervă, este unul din liderii echipei și trage echipa după el prin calitatea fotbalistică pe care o are. Îi dau libertate pentru că are inteligență de joc foarte bună. Vede jocul foarte bine.

Și eu mă întreb când o să-l revăd pe Antun Palic. El trebuie să se lupte mai mult cu el pentru a reveni la nivelul echipei. N-am avut nicio discuție cu Torje specială. L-am primit în primii 18 și el a intrat cu poftă în această seară și sunt sigur că va reuși în meciurile importante pentru că el are potențial mai mare decât a arătat în ultimul timp”, a declarat Florin Bratu.

Citește și:

Sergiu Hanca: ”Trebuia să fim în play-off”. De ce crede că nu au ajuns acolo

-->
Previous Dan Nistor, reacție TARE după meciul în care a dat trei pase excelente de gol
Next Sergiu Hanca: ”Trebuia să fim în play-off”. De ce crede că nu au ajuns acolo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *