Se vinde Dinamo: ”Este un fond de investiții enorm”


Dinamo traversează una dintre cele mai dificile perioade din istoria clubului, mai ales din punct de vedere financiar, motiv pentru care, la începutul sezonului, a intrat în insolvență.

Răzvan Zăvăleanu a anunțat că salvarea ”câinilor” poate veni din partea unui fond de investiții internațional, cu ramificații în Europa și foarte cunoscut în lumea sportului. Dacă această opțiune va pica, Zăvăleanu spune că sunt mai multe societăți interesate să preia Dinamdi

”Dacă din punctul de vedere al structurii asociative, lucrurile vor sta la fel și atunci ca acum, spaniolii au voie să revină. Dacă un potențial investitor ar veni și ar salva societatea, ar avea un drept legal de a prelua acțiunile. Spaniolii pot fi deposedați ostil. Sunt acțiuni legale pentru cei care nu se interesează de propriile societăți. Sunt trei discutii.

Două sunt foarte interesante, sper să se lege ceva. Ne așteptăm la acoperirea integrală a masei credale, adică aproape 10 milioane de euro și niște garanții pentru ceea ce se întâmplă în continuare. Dacă se acoperă masa credală, Dinamo iese din insolvență în două-trei luni. Începând de luni, începe să curgă o lună jumătate în care se va face o due diligence de una dintre aceste societăți și, ulterior, vom avea un răspuns clar din partea lor. E vorba de un fond de investiții enorm.

Are ramificații în Europa, e cunoscut la nivel sportiv. Sper să se întâmple ceva. Mai avem o discuție cu un grup de companii foarte mari. Primul venit, primul servit. Cel care ar investi la Dinamo ar căpăta majoritatea acțiunilor din societate. Palmaresul, numele și sigla echipei se împart între trei societăți, CS Dinamo, FC Dinamo și Dinamo 1948, societatea noastră. Nu există un astfel de document (n.red. prin care Dinamo să piardă numele, palmaresul și sigla în cazul retrogradării). Există un folclor pe această temă, dar nu există un document. Am vorbit și cu domnul Badea”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la DigiSport, la Fotbal Club.

Citește și:

Răducioiu a ales: ”Sper să fie inspirat”

-->
Previous Răducioiu a ales: ”Sper să fie inspirat”
Next Finanțator din umbră al lui Dinamo: ”Nu vrea să recunoască”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.